28 / 04 / 2024

THY bilet

THY bilet

THY ocak-ekim döneminde yüzde 13.7 artışla 46.2 milyon oldu.Ocak-Ekim 2013 döneminde 40.6 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde yüzde 13.7 arttı. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda yüzde 13.9, dış hatlarda yüzde 13.6 oldu.

THY yolcu sayısı 46,2 milyona ulaştı!

Ocak-Ekim 2014 trafik verilerine göre Türk Hava Yolları'nın yolcu sayısı bu yılın ocak-ekim döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,7 artarak 46,2 milyona ulaştı.

THY mil ile alışveriş dönemini başlattı!

Türk Hava Yolları (THY) mil ile alışveriş dönemini başlattı. Türk Hava Yolları mil ile alışveriş dönemini başlattı. Mil sahibi THY yolcuları, millerini shopandmiles.com sitesinde alışveriş yaparak harcayabilecek.

THY'nin yolcu sayısı 40 milyonu geçti!

Türk Hava Yolları’nın yolcu sayısı yılın ilk dokuz aylık döneminde, geçen yılın aynı dönemindeki 36.2 milyondan, yüzde 14.3 artışla, 41.4 milyona yükseldi.

THY'den son dakika Mart indirimi: Bugün ve yarın alınan biletler 799 TL'den başlıyor! 

​​​​​​​THY'den yurt içi uçuşlarda indirimli bilet kampanyası başladı. Yolcular, bugün ve yarın alacakları biletlerle 11 Eylül-31 Ekim tarihleri arasında 799 TL'den başlayan fiyatlarla seyahat edebilecek. İşte ayrıntılar...

THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Türk Hava Yolları (THY) yeni kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında aile üyelerinden en az 3 kişinin alacağı biletlerde yüzde 20 indirim uygulanacak. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

THY'den indirimli bilet kampanyası! Bu fırsat kolay kolay gelmez

Türk Hava Yolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda bilet alan öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim sağlayacağını duyurdu. Ayrıca Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türklere yönelik indirimli bilet kampanyası yapıyor.

THY'den öğrencilere yüzde 50 indirimli bilet kampanyası!

Türk Hava Yolları (THY) öğrencilere özel kampanyasını duyurdu. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ucuz uçak bileti kampanyaları peş peşe geldi! Anadolu Jet ve THY müjdeyi verdi...

THY ve Anadolu Jet'tin başlattığı ucuz bilet kampanyası gündemde yoğun ilgi gördü. Peki ucuz bilet almanın şartları neler? İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Türk Hava Yolları'ndan müjde! Yüzde 50 indirimli bilet kampanyası başladı!

THY, indirim kampanyalarını sık sık düzenleyen bir havayolu şirketidir ve yeni bir kampanya duyurusu yaptı. Mayıs ayı için planlanan kampanya, bilet fiyatlarında yüzde 50 indirim sunacak. Kampanyadan yararlanabilecek kişiler de açıklandı. İşte, THY'nin bu indirimli bilet kampanyasından faydalanabile

THY’den avantajlı bilet kampanyası! Elinizi çabuk tutun! İşte kampanyaya dair tüm detaylar...

Türk Hava Yolları, (THY) bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 109 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa çıkardı.

THY'den iç hat uçuşları için bilet kampanyası! 399 liradan başlayan fiyatlar! İşte kampanya detayları...

Türk Hava Yolları iç hat uçuşları için bir kampanya daha düzenledi. Kampanya kapsamında iç hatlarda yapılacak uçuşlarda 399 liradan başlayan avantajlı bilet uygulaması başlatıldı.

THY’den kaçırılmayacak fırsat! Ucuz bilet almak isteyenler hemen THY’ye!

Türk Hava Yolları kaçırılmayacak ucuz bilet kampanyasını duyurdu. İşte detaylar!

THY'den indirimli bilet satışı kampanyası! Bu fırsat kaçmaz

Türk Hava Yolları (THY), gazi, şehit veya gazi yakınlarına yüzde 50 indirimli bilet satışına başlıyor.

THY'den iç hatlarda dev kampanya! İndirimli bilet için bu tarihleri kaçırmayın! 

Türk Hava Yolları (THY), 1 Mart -14 Nisan 2023 tarihleri arasında yurt içinde seyahat planlayanlar için yeni bir kampanyaya imza attı. İşte THY'in iç hatlardaki indirim kampanyasının tüm detayları...

THY bilet Haberi

THY bilet

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre, Ocak-Ekim 2013 döneminde 40.6 milyon olan toplam yolcu sayısı, 2014 yılının aynı döneminde yüzde 13.7 arttı. Yolcu sayısındaki artış iç hatlarda yüzde 13.9, dış hatlarda yüzde 13.6...