23 / 07 / 2024

thy ve Feyenoord anlaşma mı imzaladı

thy ve Feyenoord anlaşma mı imzaladı

THY, Hollanda'nın ünlü futbol kulübü Feyenoord ile reklam anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre, yaklaşık 52 bin seyirci kapasiteli De Kuip Stadı'nda gösterilmeye başlanacak reklamlar, Feyenoord'un dergisi ve dijital hesaplarında da yer alacak.

THY'de yazılım krizi! THY bazı seferleri iptal etti!

Türk Hava Yolları (THY) küresel ölçekte yaşanan ve havacılık dahil pekçok sektörü etkileyen yazılım sorunu nedeni ile iptal edilen seferlere ilişkin bir açıklama yaptı.

THY 1000 kabin memuru ve 900 pilot alımı yapacak!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY’de 2019 yılında 12 bin kabin memurunun çalıştığını ifade ederek, “Şu anda 15 bin kabin memurumuz var. THY'ye 1000 kabin memuru ve 900 pilot daha alınacak” dedi.

İBB, Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy projesi için düğmeye basıyor! İBB ve bakanlık arasında ikinci raunt başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul planları ile ilgili mahkeme kararlarına uygulamayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Arnavutköy Belediyesi için düğmeye basıyor.

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri'nin inşaatında flaş iddia: Konutlar paslı demirlerle yapılıyor!

Emlak Konut GYO - THY Yenişehir Evleri projesinin inşaatı devam ediyor. Projedeki konutların paslı demirlerle yapıldığı ifade edildi. İşte Gazeteci İsmail Arı'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

THY duyurdu! THY 3 havalimanına personel alınacağını açıkladı...

THY bünyesinde Turkish Tecnic tarafından mühendis personel alımı yapılacağı belirtildi. Atatürk, Sabiha Gökçen, İstanbul havalimanına personel alınacak. Buna göre, başvuru şartları ve hangi bölümlerden personel alımı yapılacağı merak ediliyor. Öte yandan, başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Yenişehir Evleri'nin sahipleri belli oluyor: Emlak Konut kura çekimi! THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura sonuçları!

THY Emlak Konut Arnavutköy Yenişehir Evleri için kura çekimi resmen başladı. İşte Emlak Konut kura çekimi ve THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura sonuçları

THY açıkladı! THY yeni kabin memuru alacak...

Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklamada, 2024 yılı için tecrübesiz kabin memuru alımı yapılacağına yer verildi. THY kabin memuru alımı için başvuru süreci nasıl olacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura tarihi belli mi? Yenişehir Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 konutlarda son dakika!

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları (THY) ortaklığında hayata geçirilecek Yenişehir Evleri projesinin kura tarihi merak ediliyor. İşte projeyle ilgili son dakika gelişmeleri...

THY bünyesinde yer alan AJet personel alımı yapacak!

THY bünyesinde AJet tarafından personel istihdamı yapılacağı kaydedildi. Yapılan açıklamada, başvuru şartları neler? Kabin memuru ne iş yapacak?ve başvurular nasıl yapılacak?

THY açıkladı! 31 Mart için ücretsiz bilet değişikliği imkanı!

Türk Hava Yolları (THY) 31 Mart yerel seçimlerine dair açıklamalar da bulundu. Buna göre belirtilen şartlara uygun olan bu yolcuların da biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler içinde ücretsiz iade hakkı tanındığını kaydedildi.

Emeklilere özel indirim ve kampanyalar geliyor! Bakan duyurdu: PTT AVM'de, Tarım Kredi'de, THY'de, sinema, tiyatroda...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlayacağını açıkladı. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren o detaylar...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

thy ve Feyenoord anlaşma mı imzaladı Haberi

thy ve Feyenoord anlaşma mı imzaladı


Türk Hava Yolları (THY), Hollanda'nın ünlü futbol kulübü Feyenoord ile reklam anlaşması yaptı.  


Rotterdam'da De Kuip Stadı'nda düzenlenen imza törenine THY Orta Avrupa Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Fatih Cığal, THY Rotterdam Müdürü Ferhat Yerli, Amsterdam Müdürü Ahmet Şahin, Türkiye'nin Rotterdam Başkonsolosu Togan Oral, Feyenoord'un Üst Yöneticisi (CEO) Eric Gudde ile takımın Türk asıllı futbolcuları Colin Kazım Richards ve Bilal Başaçıkoğlu katıldı. 


Anlaşmaya göre, yaklaşık 52 bin seyirci kapasiteli De Kuip Stadı'nda gösterilmeye başlanacak reklamlar, Feyenoord'un dergisi ve dijital hesaplarında da yer alacak.  


Anlaşmayla ilgili açıklamada bulunan THY Rotterdam Müdürü Ferhat Yerli, Feyenoord ile ilk etapta bu sezon sonuna kadar anlaştıklarını söyledi. Reklamların Feyenoord'un lig, Hollanda Kupası ve Avrupa Ligi maçlarında gösterileceğine değinen Yerli, Hollanda'nın en çok taraftara sahip takımlarından...