02 / 05 / 2024

THY verileri ne durumda

THY verileri ne durumda

THY'nin toplam yolcu sayısı 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona ulaştı.Yolcu sayısında iç hatlarda yüzde 13,2, dış hatlarda yüzde 13,3 artış gerçekleşti.

THY Emlak Konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Dairelerin ödeme planları neler?

Türk Hava Yolları (THY) Emlak Konut Arnavutköy konut projesi için yapılan başvurular, 2 Haziran tarihinde sona ermişti. Buna göre, başvurularını bu tarihe kadar tamamlayan vatandaşlar şimdi kura çekimi tarihini ve sonuçlarını bekliyor. İşte haberin detayları...

6 Ocak Cumartesi canlı altın fiyatları: Bugün gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

6 Ocak 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD istihdam verileri sonrası bir miktar düşüşe geçti. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın, tam altın ne kadar? 

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. İstanbul'da yaşayan, ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu proje kura aşamasında. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuraların ardından belli olacak. İşte detaylar...

Altın fiyatları geriledi! Yatırımcılar panikledi! Altın fiyatları bugün ne kadar? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde  aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz hafta cuma günü ABD tarım dışı istihdam verileri altın fiyatları üzerinde etkili oldu. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? 11 Aralık Pazartesi altın fiyatları.

Kasım 2023 enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Merakla beklenen enflasyon verileri için geri sayım başladı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak olan kasım ayı enflasyon verileri, dükkan sahipleri ve kiracılar tarafından da sorgulanıyor. Peki 2023 kasım ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Dolarda yeni rekor! Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde tarihi rekorunu yeniledi. Bugün piyasalarda ABD enflasyon verileri ve Hazine'nin bugün tamamlayacağı kasım ayı iç borçlanma gündemi takip edilecek. Peki  Dolar ve euro bugün ne kadar? 14 Kasım Salı döviz kurları.

Yasin Ayaz kimdir? THY’de hangi alanlarda çalıştı? GÜBRETAŞ’ta ne iş yapıyor?

Yasin Ayaz kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Yasin Ayaz’ın hayatı...

THY Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 kura tarihi açıklandı mı? İstanbul'da 7.500 TL taksitle ev sahibi olma müjdesi!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde kura tarihleri merakla araştırılıyor. Peki projede konut fiyatları, aylık taksitler ne kadar? THY Emlak Konut GYO İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Sonuçlar açıklandı mı?

​​​​​​​THY Emlak Konut Anavutköy kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. THY Emlak Konut iş birliği ile yapılan projenin müracaatları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Kura sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesi açıklandı mı? Arnavutköy Yenişehir Evleri'ne başvuranlar acil bakın!

THY Emlak Konut GYO kura çekimi isim listesinin açıklanıp açıklanmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Arnavutköy Yenişehir Evleri kuralarında son durum ne?

Ekim ayı enflasyon beklentisi ne yönde?

Milyonlarca memur ve emekliyi yakından ilgilendiren enflasyon verileri, gündemin odak noktasında yer almaya devam ediyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından her ay düzenli olarak açıklanan enflasyon rakamlarının ne zaman açıklanacağına dair meraklar artmış durumda.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın!

Türk Hava Yolları-Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Arnavutköy'de hayata geçirdiği Yenişehir Evleri'ndeki son durum merak ediliyor. Peki Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Evleri 1+1, 2+1, 3+1 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri'ne başvuranlar hemen bakın...

THY verileri ne durumda Haberi

THY verileri ne durumda

Türk Hava Yolları'nın (THY) toplam yolcu sayısı 2014 yılında bir önceki yıla göre yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona ulaştı.


THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan 2014 trafik verilerine göre, 2013'te 48,3 milyon olan toplam yolcu sayısı, geçen yıl yüzde 13,3 artışla 54,7 milyona çıktı.


Yolcu sayısında iç hatlarda yüzde 13,2, dış hatlarda yüzde 13,3 artış gerçekleşti. Geçen yıl, 2013'e göre Dış Hatlar Business/Comfort Class yolcu sayısı yüzde 13,5, Dıştan Dışa Transfer Yolcu sayısı yüzde 20 arttı.


Yolcu doluluk oranı 0,1 puanlık düşüş ile yüzde 78,9 olarak gerçekleşti. Toplam Arz Edilen Koltuk Km (AKK), 2013'te 116,4 milyar iken, geçen yıl yüzde 16,3 artarak 135,3 milyara ulaştı. AKK artışı iç hat uçuşlarda yüzde 13,8, dış hat uçuşlarda yüzde 16,6 oldu.


Ücretli Yolcu Km (ÜYK), 2013'te...