07 / 05 / 2024

Ticari Kredi Mevduatı son durum

Ticari Kredi Mevduatı son durum

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, Ekim ayının ilk iki haftasında 64 milyar 863 milyon 422 bin lira arttı. Konut kredisi mevduatı ise 1 milyar lira üzerinde artarak 177 milyar 208 milyon 102 bin liraya ulaştı.

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

1 milyon TL'nin getirisi ne kadar? Bankalar ticari kredi faiz oranlarını da güncelledi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın son yayımladığı veriler kapsamında, 1-3 aylık Türk Lirası mevduat faizi yüzde yüzde 64,3'ten yüzde 67,4'e çıktı. Ticari kredi faizleri de yüzde 66,3'ten yüzde 67,5'e kadar çıktı. Özel bankaların bazıları TL mevduata verdiği faiz oranlarını güncelledi.

Fiat Doblo'da bu aya özel hem indirim hem kredi fırsatı! Doblo fiyat listesi: Hemen Nisan rakamlarına bakın!

En çok tercih edilen ticari araçlar arasında yer alan Fiat Doblo, bu aya özel hem indirim hem kredi fırsatıyla satışta. İşte Doblo fiyat listesi 19 Nisan 2024...

Bankalar açıkladı! 24 ay vadeli 100 bin TL ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar? 

İhtiyaç kredi faizi yüzde 86'yı geçerek rekor yenilerken ticari kredi faizleri de yüzde 66'yı aşmış oldu. Buna göre, Türk Lirası mevduat faizi de sert bir yükseliş ile yüzde 64'ü geçti. Bankalar seçim sonrası yeni rekorunu kıran ihtiyaç kredilerine düzenlemeye gidildiği kaydedildi.

Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank faiz oranları

Merkez Bankasının faizleri sürpriz şekilde artırmasıyla gözler mevduat faizlerine çevrildi. Hangi banka ne kadar faiz veriyor? 4 banka mevduat faiz oranı belli oldu! Akbank, Yapıkredi, Anadolubank ve Denizbank faiz oranı..

Kredi faizleri fırladı! 1 haftada 7 puanın üzerinde artış!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50’ye çıkarmasından sonra bankalar da kredi faizlerinde artışlar yaptı. Paylaşılan detaylara göre ihtiyaç kredilerindeki artışlar 40-200 baz puan arasında kalırken, ticari kredilerde 700 baz puanlık artırım oldukça dikkat çekti.

Kredi kartı nakit avans faizi ve KMH faiz oranları yükseldi! 

Kredi kartı ile nakit avans çekiminde faiz oranı yüzde 4.42'den yüzde 5'e, bankaların kredili mevduat hesaplarının faizi ise yüzde 5'e kadar çıkarıldı.

Halkbank müşterilerine son 20 gün uyarısı! Müşterisi olup da bunu yapanların hesabına tam  750 TL yatırılacak!

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Halkbank merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartlarıyla market ve gıda alışverişlerine 750 TL ParafPara veriliyor. 

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Opel'de 2024 kampanyası başladı! 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi!

Otomotiv devi Opel, 2024 yılının Ocak ayında da binek ve hafif ticari araç modellerinde uygun satın alma koşulları sağlıyor. Söz konusu kampanya kapsamında 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sağlanıyor.

Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın uyguladığı sıkı para politikaları faizleri yukarı yönlü etkilemeye devam ediyor. Ticari kredi faizleri yüzde 52,19 ile 21 yılın zirvesine ulaştı.

KOBİ ve işletmelere müjde! 3 ay geri ödemesiz kredi verilecek!

KOBİ ve işletmelere Şekerbank tarafından ticari faaliyetleri için 3 ay geri ödemesiz kredi verileceği açıklandı.

Ticari Kredi Mevduatı son durum Haberi

Ticari Kredi Mevduatı son durum

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Haftalık Para ve Banka İstatistikleri yayımlandı.

Buna göre, bankacılık sektöründeki toplam mevduat (bankalararası dahil) 11 Ekim ile biten haftada 64 milyar 863 milyon 422 bin lira artarak 2 trilyon 440 milyar 432 milyon 330 bin liradan, 2 trilyon 505 milyar 295 milyon 752 bin liraya çıktı.

Kredipazarı'nda yer alan habere göre; bu dönemde bankalardaki TL cinsi mevduat %2,63 artışla 1 trilyon 147 milyar 922 milyon 291 bin lira, yabancı para (YP) cinsinden mevduat yüzde 3,07 yükselişle 1 trilyon 252 milyar 908 milyon 376 bin lira oldu.

Bankalarda bulunan YP mevduatı ise geçen hafta 17 milyon dolar yükselerek 224 milyar 22 milyon dolara çıktı. Bunun 203 milyar 105 milyon doları mevduat bankaları ve 20 milyar 917 milyon...