18 / 05 / 2024

tika nairobi Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi açılış

tika nairobi Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi açılış

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve beraberindeki heyet, Kenya'nın başkenti Nairobi’de TİKA Nairobi Program Koordinasyon Ofisi ve İjara Bölgesi’ndeki Anne Çocuk Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi...

Miras paylaşımında detaylar! Anne ve baba mirası hangi paylarla paylaştırılır?

Miras paylaşımları oldukça sıkıntılı bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Bu süreçte , Anne ve babadan kalan mirasın nasıl paylaştırılacağının ayrıntıları merak edilen konular arasında yer alıyor. İşte merak edilen haberin ayrıntıları...

Üvey anne ve çocukların miras paylaşımı nasıl olur? Kime, ne kadar miras payı düşer?

Miras paylaşımlarında uygulanan kurallar değişkenlik gösterebiliyor. Peki üvey anne ile çocukların miras paylaşması durumunda kime, ne kadar miras payı düşer? İşte üvey anne ve çocukların miras paylaşımı ile ilgili detaylar...

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi! 

Çocuğu olan anne babalara son dakika destek ödemesi müjdesi geldi. İşte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Anne adaylarına güzel haber: Her doğumda 3 farklı ödeme yapılıyor! Maaşlar hesaplara tıkır tıkır anında yatırılıyor! 

Devlet çalışan kadınlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda anne adaylarına doğum süresince çocuk parası, doğum parası, süt parası gibi üç farklı ödeme yapıyor. 

Ziraat Bankası'ndan flaş kampanya. Anne ve babalar dikkat! Bu kadar para ödenecek

Ziraat Bankası tarafından çocuğu okula başlayacak anne ve babalara yönelik çok önemli bir kampanya yapıldı. Banka tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında çocuğu bulunan anne ve babalara yönelik çocukları için ödeme gerçekleştirilecek.

Anne babalara müjde! Çocuğuna okul alışverişi yapacaklara tam bu kadar para yatacak!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne babaların da okul alışverişi hız kazandı. Bu kapsamda; market, giyim ve kırtasiye alışverişi yapacak vatandaşlara ING’den çok sevindirecek bir kampanya haberi geldi.

Çığ gibi zam geliyor... Zam furyası orayı da vurdu. Anne ve babalar hemen koşun bakın yoksa cebiniz delinecek

Enflasyonla birlikte artık iyice çığ gibi olmaya başlayan zamlar bir alanı daha vurdu. Bu alan en çok anne ve babaları zorlayacak.

Anne babalara müjde! Resmen peşe peşe açıklandı! Hesabınıza yatacak parayı hemen öğrenin!

Okulların açılmasına az bir süre kala Akbank’tan anne babaları sevindirecek bir kampanya haberi geldi. Abank, Axess'le giyim ve kırtasiye sektörlerinde yapılacak bin lira üzeri 2’nci alışverişe 50, toplamda 200 lira chip para hediye edeceğini duyurdu.

Anne babalar dikkat! Çocuklarınız için tam bu kadar para alacaksınız!

Okulların açılmasına az bir süre kala Denizbank’tan anne ve babaları sevindirecek bir haber geldi. Denizbank, eğitim harcamalarına 400 TL hediye edeceğini açıkladı.

Çocuğu 29 yaşını geçmeyen anne ve babalara adeta piyango çıktı. Devlet yüklü miktarda para ödeyecek

Çocuğunun yaşı 29'u geçmeyen anne ve babalara büyük bir müjde geldi. Anne ve babalar devlet tarafından verilecek desteği duyunca büyük bir mutluluk yaşayacak.

Anne babalar dikkat! O destekte son viraja girildi! Son gün 31 Temmuz! Acele edin!

Okulların açılmasına az bir süre kala QNB Finansbank’tan anne ve babaları ilgilendiren bir kampanya geldi. QNB Finansbank, eğitim ve kırtasiye harcamalarına +2 taksit uygulayacağını ve kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceğini duyurdu.

ŞOK’tan annelere müjde! Anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü!

ŞOK’tan bugüne özel pek çok üründe indirim geldi. Bu doğrultuda, anne yanı bebek yatağı 169 TL’ye, bebek lastikli çarşaf 39,95 TL’ye düştü. İşte ŞOK Market fiyat listesi 19 Temmuz 2023 Çarşamba...

Anne olanlar müjde peş peşe destek yapılıyor! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı... İşte detaylar

Devlet, yeni doğum yapan ya da hamile olan anne adaylarına destek ödemesi yapıyor. Anne olanlar müjde peş peşe destek sağlıyor. Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımına ilişkin tüm detaylar...

tika nairobi Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi açılış Haberi

tika nairobi Anne ve Çocuk Sağlığı Merkezi açılış


Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Başkanı Serdar Çam ve beraberindeki heyet, çeşitli temaslarda ve açılışlarda bulunmak üzere gittikleri Kenya'nın başkenti Nairobi’de TİKA Nairobi Program Koordinasyon Ofisi ve İjara Bölgesi’ndeki Anne Çocuk Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.


TİKA'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TİKA Başkanı Çam ve beraberindeki heyet Kenya’daki temaslarına TİKA Nairobi Program Koordinasyon Ofisi’nin açılışını gerçekleştirerek başladı. Başkent Nairobi’de ofis binasında düzenlenen törene Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Hüseyin Avni Aksoy, TİKA Başkanı Serdar Çam, Kızılay Yönetim Kurulu üyesi Kamil Kolabaş, TİKA Nairobi Program Koordinatörü Halil İbrahim Okur ve TİKA yetkilileri katıldı.


Törende açıklamalarda bulunan Çam, TİKA Kenya Program Koordinasyon Ofisi’nin hayırlı olmasını dileyerek, TİKA’nın Kenya’da çalışmalarının artarak devam edeceğini söyledi.


Türkiye'nin Nairobi Büyükelçisi Aksoy da TİKA Kenya Program Koordinasyon Ofisi’nin açılışında bulunmaktan...