03 / 05 / 2024

TİSKİ projeleri

TİSKİ projeleri

TİSKİ Genel Müdürlüğünün kuruluşundan günümüze kadar tamamladığı, sürdürdüğü ve 2017 yılı yatırım programına aldığı 714 ayrı projenin toplam maliyeti 1.45 katrilyonu aştı.

TİSKİ projeleri onaylandı!

TİSKİ tarafından yürütülen projelerden Arsin İçmesuyu ve Arıtma, Beşikdüzü İçmesuyu Şebeke, Of İçmesuyu ve Arıtma, Tonya Atıksu Şebeke ve Kolektör Hattı, Vakfıkebir Kirazlık Mahallesi İçmesuyu ve Kanalizasyon projeleri onaylandı...

TİSK’ten son dakika asgari ücret açıklaması geldi! Bakan Işıkhan enflasyonu vurgulamıştı: Asgari ücrette flaş gelişme!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Sekreteri Akansel Koç, asgari ücret görüşmelerinin önümüzdeki günlerde başlayacağına dikkat çekti. İşte TİSK'ten yapılan o son dakika açıklaması...

Tren ve uçak biletlerine zam mı geliyor? Bakan Uraloğlu’ndan bilet fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayın sırasında ülkenin ulaştırma projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca, Bakan Uraloğlu, tren ve uçak biletlerine yönelik olası zam konusuna da değinerek açıklamalarda bulundu.

Çalışma Bakanı Işıkhan’dan asgari ücret artışına ilişkin dikkat çekici mesajlar

TİSK tarafından düzenlenen Çalışma Hayatı İstişare Toplantısının açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yıl başında uygulanacak asgari ücrete yönelik önemli mesajlar verdi.

O firma çalışanlarına 25 maaş ikramiye verilecek!

Geçtiğimiz sene personeline 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce, TİSK'e tepki gösterdi. Yüce, "çalışanlar için pazarlık olmasını yanlış bulduğunu" söyledi. Yüce, bu sene ise 25 maaştan daha çok ikramiye vereceğini söyledi.

TİSK'ten son dakika açıklaması! Asgari ücret bayramdan önce belli olmalı!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren asgari ücret ile ilgili pazarlık süreci yarın start alıyor. TİSK Başkanı Akkol konuya ilişkin açıklama yaparak bayramdan öncesini işaret etti. İşte asgari ücret zammında son dakika gelişmesi...

Asgari ücrette ilk hamle! Mekik diplomasisi başlıyor

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayında yapılacak ara zammın ne kadar olacağını araştırırken TÜRK-İŞ ve TİSK'ten ilk gayr-i resmi temas yapıldı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay ve TİSK Genel Başkanı Özgür Burak Akkol'un yeni Bakan Işıkhan'ın kapısını çalacağı tahmin ediliyor.

TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni yılda geçerli olacak asgari ücret rakamını belirleme çalışmaları kapsamında ikinci toplantı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası TİSK ve TÜRK-İŞ'ten flaş asgari ücret açıklaması geldi.

Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TİSK Genel Kurulu toplantısında konuştu.

Patronlar ve hükümet anlaştı! EYT'liler çalışmaya devam edecek mi?

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Meclis'e bu ay gelmesi beklenen EYT düzenlemesine ilişkin açıklama yaptı. Akkol ayrıca EYT ile ilgili 3 çözüm önerisine dikkat çekti. Peki EYT'liler çalışmaya devam edebilecek mi?

İşveren'den üç madde ile EYT açıklaması!

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Başkanı Özgür Burak Akkol, emeklilerle emekli olmayanlar arasındaki SGK prim farkının ortadan kalkacağını ve işverenlerin Kredi Garanti Fonu'ndan (KGF) uygun kredi alabileceklerini söyledi.

Asgari ücrette gözler yarına çevrildi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yarın TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya geliyor. Asgari ücret zammına ilişkin çalışma takviminin bu toplantıda netleşmesi bekleniyor.

SGK Uzmanı, asgari ücrete yapılacak zam tahminini açıkladı: Bu rakamın üzerine çıkmaz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin kabine toplantısının ardından yaptığı açıklamada 1 Aralık Perşembe günü TÜRK-İŞ ve TİSK başkanlarıyla bir araya geleceğini söyledi. 7 milyona yakın çalışanı ilgilendiren karar için geri sayım sürerken asgari ücrete yapılacak zam oranını SGK Uzmanı Özgür

Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Bakan bizzat açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, salı günü TİSK ve Türk-İş başkanlarıyla görüşeceğini söyleyerek, "Biz davet ettik birlikte takvime karar vereceğiz" diye konuştu.

TİSKİ projeleri Haberi

TİSKİ projeleri


TİSKİ Genel Müdürlüğünün kuruluşundan günümüze kadar tamamladığı, sürdürdüğü ve 2017 yılı yatırım programına aldığı 714 ayrı projenin toplam maliyeti 1.45 katrilyonu aştı.


Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü, Trabzon’un içme suyu ve kanalizasyon sorunlarını ortadan kaldırmak için çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken Trabzon’un tüm ilçelerinde adeta yatırım yağmuru gerçekleştiriyor


Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren TİSKİ Genel Müdürlüğü; 2014, 2015 ve 2016 yıllarında toplamda 578 projeyi tamamlarken bu projelerin toplam maliyeti 210 milyon 122 bin 403 TL olarak gerçekleşti.


TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülmekte olan 59 ayrı proje ise 275 milyon 9276 bin 564 TL maliyetle gerçekleştiriliyor. Devam etmekte olan söz konusu projelerin 2016 ödenekleri 97 milyon 118 bin 215 TL olarak gerçekleşirken aynı projelerin 2017 yılı ödenekleri ise 149...