19 / 07 / 2024

tmsf yağ fabrikası ihalesi

tmsf yağ fabrikası ihalesi

TMSF 4 Aralık 2013 tarihinde muhammen değeri yaklaşık 32 milyon lira olan 36 adet gayrimenkulü açık artırmayla ihaleye çıkartacak. Gayrimenkuller İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Kocaeli, Giresun, Kırklareli gibi şehirlerde yer alıyor...

Koza-İpek Holding'e ait yalı 1,1 milyar TL'ye Oyak Çimento'ya satıldı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından ihaleye çıkarılan ve İstanbul Bebek'te yer alan Koza-İpek Holding'e ait yalı 1,1 milyar TL'ye Oyak Çimento'ya satıldı.

1954'te İstanbul'a takma evler fabrikası girişimi! 

1954 yılında Emlak Kredi Bankası Genel Müdürü, Almanya'ya giderek, İstanbul'a takma ev fabrikasının kurulması için anlaşma yapmış.

Toyota, 6 fabrikasında üretimi durdurdu

Chuo Spring Co.'nun fabrikasında yaşanan patlama sonrası 6 fabrikasında üretimini geçici durdurdu. İşte haberin ayrıntıları...

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

ÇAYKUR duyurdu: 49 fabrikasında 24 saat alım yapılacak

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), 49 fabrikasına 24 saat esasına göre yaş çay alımı yapacağını duyurdu.

Tedarik sorunu Ford Otosan'ın Romanya fabrikasında üretimi durdurdu

Ford Otosan yarı iletken tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiğini ve bu nedenle Romanya fabrikasında üretime verilen aranın uzatıldığını duyurdu.

Tahıl krizinin gölgesinde un devi fabrikasını kapattı, hissesi tavan yaptı

Tahıl krizinin yaşadığı şu dönemde un devi Ulusoy Un, Samsun'daki 500 ton üretim kapasiteli fabrikasını kapattığını açıkladı. Şirketin bu kararından sonra hisse senedi tavan yaptı. 

Volkswagen'in tedarik sorunu gitgide büyüyor! Slovakya'daki üretim askıya alındı!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen, yaşanan tedarik sorunları nedeniyle en büyük Volkswagen fabrikasında üretime ara vereceğini duyurdu.

TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, TMSF Asya Katılım Bankası'nın Adana Yüreğir'de yer alan fabrika binası ve arsalarını satışa çıkardı.

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Çimko’ya 127 milyon dolara satıyor!

Çimsa 2 fabrikasını ve 8 tesisini Sanko Holding’in iştiraki olan Çimko Çimento’ya satıyor. Satışın toplam bedeli 127 milyon dolar olarak belirlendi.

TMSF'den Yaşamevim ödemelerine yönelik açıklama!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Yaşamevim Gayrimenkul A.Ş hakim ortağı ile sürdürülen borcu için yapılandırma görüşmelerin son aşamaya gelindiğini açıklayarak mutabakat neticesinde kayıt kabul işlemleri yapılacağını bildirdi. 

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

tmsf yağ fabrikası ihalesi Haberi

tmsf yağ fabrikası ihalesi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) muhammen değeri yaklaşık 32 milyon lira olan 36 adet gayrimenkulü satışa çıkaracağını duyurdu. 


TMSF'den yapılan açıklmaya göre, Fon, 4 Aralık 2013 tarihinde, amme borçlularına ait 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanun hükümleri uyarınca haczettiği muhammen değeri yaklaşık 32 milyon lira olan 36 adet taşınmazı açık artırmayla ihaleye çıkartacak. TMSF'nin İstanbul Merkez Binası Asma Kat Konferans Salonunda 4 Aralık saat: 14: 00'te yapılacak olan ihalede gayrimenkuller yeni sahiplerini bulacak.


Açıklamaya göre, kurum tarafından yapılan ekspertiz çalışmasıyla taşınmazlara toplam 31 milyon 518 bin 430 lira muhammen değer biçildi. Satışa çıkarılan Gayrimenkuller arasında arsalar, tarlalar, yağ fabrikası ve müştemilatı, kargir apartman, fabrika binaları, bağ ve zeytinlikler, dubleks villa ve kargir depolar bulunuyor. 6 bin TL'den, 7 milyon...