02 / 05 / 2024

tobb arazi gül inşaat

tobb arazi gül inşaat

İstanbul Zeytinburnu'na yer alan 73 bin metrekarelik TOBB arazisi Kalkavan, Hasan Sever ve Gül İnşaat ortaklıklığıyla 1 milyar 140 milyon TL'ye satın alındı...

2B arazi kiralanabilir mi? 2B arazi nasıl kiralanır?

Son günlerde yeniden gündemde olan 2B arazilerin satışı ve kiralaması hakkında detaylar merak ediliyor. 2B arazisi kiralanabilir mi? 2B arazi nasıl kiralanır? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. İşte 2B arazileri hakkında tüm merak edilenler...

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Atıl araziler, arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılmalı!

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, atıl durumdaki hazine ve şahıs arazilerinin arazi bankacılığıyla kiralanarak üretime kazandırılması gerektiğini söyledi.

Arazi bankacılığı modeli ile araziler üretime kazandırılacak!

Cumhurbaşkanlığının 2019 yılına ilişkin programına göre, sözleşmeli üretim ve arazi kiralama gibi yöntemlerle tarımsal işletmelerde ölçekler büyütülecek. Arazi bankacılığı dahil çeşitli modellerle atıl tarım arazilerinin üretime kazandırılması hedefleniyor.

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin arazi mecliste!

Şanlıurfa Balıklıgöl'deki Halil-ürrahman Medresesi'nin bulunduğu arazinin satışa çıkarıldığı iddiası meclis gündemine taşındı..

Arazi bankacılığı modeli geliyor!

2018-2020 dönemini kapsayan Yeni Orta Vadeli Program'a (OVP) göre, "arazi bankacılığı" gibi modellerle atıl tarım arazileri üretime kazandırılacak.

Isparta Gül İki Küçük Sanayi Sitesi, 1.2 milyon metrekareye kurulacak!

Isparta'da 1/100.000 şehir planına işlenen Gül İki Küçük Sanayi Sitesi, 1 milyon 200 bin metrekarelik arazi üzerine kurulacak.

İzmir Dikili'de mülteciler için 3 arazi gösterildi!

Mülteciler için ‘Geri Kabul Merkezi’ oluşturulmak üzere İzmir’in Dikili İlçesi Kaymakamlığı’ndan yer gösterilmesini istedi. Kaymakamlık, Hazine’ye ait ve okul arazisi olan ikisi Dikili çıkışında ve Çanakkale yolunda olmak üzere üç arazi gösterdi.

Be-Ma İnşaat'ın Göl Panorama projesi iş kazası açıklaması!

Avcılar’da Emlak Konut GYO’ya ait arazi üzerinde Be – Ma İnşaat tarafından hayata geçirilen Göl Panorama Evleri projesinde bir işçi 24′üncü kattan düşerek yaşamını yitirdi. Be-Ma İnşaat konuyla ilgili bir açıklama yayınladı..

Gaziosmanpaşa Sarıgöl’deki dönüşüm ne durumda?

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl’de Vialand’ın karşısında kalan 100 dönümlük arazi kentsel dönüşüm kapsamına girdi. Arazi üzerindeki bin kadar gecekondu 2012-2013 yılları arasında yıkıldı. Evi yıkılan mahalleli mağdur oldu.

Gül İnşaat'a TOBB-İTO Sirkeci Prestij Projesi için onay!

TOBB-İTO Sirkeci Prestij Projesi için Gül İnşaat ile sözleşme imzalanmasıyla ilgili önerge İTO Meclisi aralık ayı olağan toplantısında 44 red, 97 kabul oyuyla kabul edildi.

2a arazi satılır mı?

6831 sayılı Orman Kanunun 2 nci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendine göre Hazine adına orman sınırları dışına çıkarılan ve çıkarılacak yerlerine 2a arazi deniyor. Peki, 2a arazi satılır mı?

2004 yılında Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş!

2004 yılında Ataşehir'de 52 dönüm arazi üzerinde kurulan Merit Life Göl Konakları satışa sunulmuş. 17 blok, 15 villa olmak üzere toplam 377 birimden oluşan sitedeki konutlar 86 milyar liradan başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

tobb arazi gül inşaat Haberi

tobb arazi gül inşaat
Kalkavan, Hasan Sever ve Gül İnşaat ortak bir yatırım yaptı. Firmalar, TOBB'un İstanbul Zeytinburnu deniz kenarında yer alan 73 bin metrekarelik arazisini ihalede 1 milyar 140 milyon TL'yi 48 ayda ödemeyi taahhüt ederek satın aldı. Silüeti bozmayacak, maksimum 22 katlı bir proje geliştireceklerini söyleyen Contorium Genel Müdürü Oray Demirel, projenin konut ve ofislerden meydana geleceğini açıkladı. Araziye, içerisinde rezidans, otel ve çarşının yer alacağı karma bir proje...