30 / 04 / 2024

TOGG full elektrikli mi

TOGG full elektrikli mi

TOGG tanıtılmasına az bir zaman kala heyecan dorukta yaşanıyor. Bu bağlamda yerli otomobil TOGG hakkında sorulan soruların sayısı da artmaya devam ediyor.

TOGG'un yeni modeli T10F görücüye çıktı...

TOGG'un Las Vegas'ta tanıttığı T10F modeli tasarımı ile öne çıkarken, Türkiye'de en uzun menzile sahip elektrikli otomobillerden birisi olacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Yerli elektrikli otomobil Togg'a yine zam geldi! Togg fiyat listesi Aralık 2023

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen yerli ve milli elektrikli araçlara bir zam daha geldi. Peki, Togg fiyatları ne kadar oldu?

Togg'a zam geldi! Yeni düzenlenen matrah ile Togg zamlandı...

Elektrikli otomobillerde motor gücü 160 kilowatt’ı geçmeyen araçlarda gerçekleştirilen matrah düzenlemesinden sonra Togg araçlarına zam geldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Togg, 2025'te Avrupa yollarına çıkacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli ve tamamen elektrikli otomobil olan Togg'un 2025 senesinde Avrupa yollarında görüleceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

TOGG bekleyenlere müjde! Kurayla satış dönemi bitiyor!

Türkiye'nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG almak için bekleyenlere son dakika müjdesi geldi. Kurayla satış dönemi resmen sona ereceği TOGG'a o tarihten itibaren isteyen herkes sahip olabilecek.

Türkiye'de elektrikli otomobil satış rakamları zirve yaptı

Türkiye'de bu yılın 10 ayında en çok satılan elektrikli otomobil modeller sırası ile açıklandı, Tesla Model Y, Togg T10X ve Nissan Qashqai e-Power satışta yerlerini aldı. Buna göre ekim ayı itibarı ile elektrikli otomobil satışlarının pazardan aldığı pay yüzde 6,5 olarak artış gösterdi.

Togg T10X V2 ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil oldu! Togg T10X V2 zirvede...

Türkiye’de ekim ayında en çok satılan elektrikli otomobil Togg T10X olarak gerçekleşti. Yapılan açıklamada, Togg’un SUV modeli T10X V2'de zirvedeki yerini aldı. İşte haberin detayları...

Türkiye'de elektrikli otomobil sayısında büyük artış! 9 ayda 3,5 katına çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı, kullanımı artan Togg'un da katkılarıyla 2023 yılının 9 aylık döneminde 3,5 katına çıkarak, eylül sonu itibarıyla 51 bin 219'a çıktı.

Togg eylül ayında vites büyüttü

2023 Ağustos ayında bin dokuz yüz altmış beş adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan elektrikli otomobil markası Togg, eylülde iki bin iki yüz dört adetlik teslimat sayısına ulaştı.

Togg elektrikli otomobil satışlarını tetikledi!

Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışlarının payı bu senenin ilk 8 ayında yüzde 4'e yaklaşırken, Togg T10X modeli de satışa başladığı 4 ay içinde tüm elektrikli araç pazarında en çok satan marka ve model kategorisinde adeta lider oldu.

Yerli otomobil TOGG'a ilk zam geldi! TOGG'un zamlı fiyatı ne kadar oldu?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen elektrikli araçlara tedarik zincirinde gerçekleşen maliyet artışları gerekçe gösterilerek yüzde 27 zam yapıldığını duyurdu.

TOGG'dan son dakika işçi alımı müjdesi! Tüm ayrıntılar peş peşe açıklandı! Sınavlar araç üstünde olacak! 

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg ile yaygınlaşması beklenen elektrikli otomobillerin seri üretimi için istihdam edilmek üzere işçi standartları belirlenmeye başladı. 

TOGG için sipariş hakkı kazananlara müjdeli haber şimdi geldi! Teslimler yarın başlıyor!

Türkiye'nin yerli ve milli ilk elektrikli akıllı cihazı Togg T10X için kura çekimi, 29 Mart'ta sona ermişti. Togg T10X'in teslimleri ise yarın gerçekleşecek. 

TOGG full elektrikli mi Haberi

TOGG full elektrikli mi
TOGG FİYATI NE KADAR OLUR?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un tanıtılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de Gemlik'te üretilmeye başlanacak elektrikli otomobil, 2023'ün ilk çeyreğinde ise satışa sunulması planlanıyor. İlk önce c segment SUV karoser ile elektrikli araç rekabetine dahil olacak TOGG ile ilgili merak edilen konuların başında aracın fiyatı geliyor.

İşte TOGG hakkında merak edilenler…

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, her fırsatta otomobilin 'ulaşılabilir' bir fiyat politikasına sahip olacağını yinelese de henüz bu konuda açıklanmış resmi bir rakam ortada bulunmuyor. Fakat, geçtiğimiz Temmuz ayında elektrikli otomobillere uygulanan Özel Tüketim Vergisi'nde (ÖTV) yapılan değişiklik, TOGG'un da fiyatına dair bazı ip uçları vermeye başladı. Yapılan son değişiklik ile birlikte, motor gücü 160 kW'ı geçmeyen ve matrah değeri 700 bin TL'yi aşmayan elektrikli otomobillerin yeni ÖTV...