15 / 05 / 2024

Tokat ilginç ev

Tokat ilginç ev

Tokat’ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde bulunan tek katlı ev görenlerin dikkatini çekiyor. Ev, blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde bulunuyor.

Ankara'da ilginç ev ilanı: '2+1 evimi tutmak isteyen sigortamı yapacak...!'

Bazı ev sahipleri konut ilanı verirken istekleri oldukça şaşırtıcı oluyor. Bu ilanlardan biri de Ankara'dan geldi. İşte o ilan...

Yurttaştan Meclis'e kira artışı yapan ev sahibi için enteresan talep!

Türkiye Büyük Millet Meclisi, (TBMM) Dilekçe Komisyonuna yurttaşlar tarafından yüzlerce ilginç başvuru gerçekleşti. Bu başvurular arasında en ilginci ise fahiş kira artışı yapan ev sahibi için oldu.

Tokat Belediyesi 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev almak isteyenlere müjde!

Tokat Belediyesi, Tokat ili, Merkez ilçesi, Günevi Mahallesi'nde yer alan 2+1, 3+1 ve 5+1 olmak üzere toplam 9 daireyi satıyor...

Ev sahiplerinden kiracıyı evden çıkartmak için yeni taktik! Uzmanlar uyardı: İspatlaması gerekiyor

Türkiye'de yeni konut arzındaki düşüşe rağmen konuta olan talebin artması ev sahiplerinin mevcut kiracıyı evden çıkarmak için ilginç taktiklere başvurmasına neden oluyor. Uzmanlar ise kiracıları uyarıyor: Ev sahibi sizi evden çıkarmak isterse ispatlaması gerekiyor

TOKİ Tokat'taki 93 konutu satışa çıkardı! Kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tokat Turhal'da yer alan 93 adet konutu satışa çıkardı. Projelerden 120 ay vadeyle konut sahibi olmak mümkün.

Koronavirüs kiralık ev ilanlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs salgını döneminde evini kiralamak isteyen mal sahipleri ilanlarda birbirinden ilginç taleplerde bulundu. Öyle ki bazı ilanlarda ev sahibi medeni durumunu gösteren döküm talep ediyor. 

O ülkede bedavaya ev sahibi olmak mümkün!

Japonya'da kırsal bölgede bulunan ev sayısının artması ve nüfusun azalması nedeniyle bazı evler boşta kalmaya başladı. Bu durum nedeniyle ülkede bazı kentlerde ilginç bir kampanya başlatıldı...

Tokat Vali Konağı yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya!

Tokat'ta 1933 ile 1945 yılları arasında 6 valiye ev sahipliğinde bulunan tarihi Vali Konağı, yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Yıllardır atıl durumda bekleyen konak restore edilmeyi bekliyor.

Erzincanlı iş adamı arazilerini izlemek için dönen ev yaptı!

Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker, arazilerini seyretmek için ilginç bir yola başvurdu. Peker arazilerini gören tepeye 360 derece dönen ev yaptı.

Tokat'ta kaya parçası üzerindeki ev görenleri şaşırtıyor!

Tokat’ta yol yapım çalışmaları sırasında kaya parçası üzerinde bulunan tek katlı ev görenlerin dikkatini çekiyor. Ev, blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde bulunuyor.

Tokat'ta kiralık ev fiyatları yükseldi!

Tokat Emlakçılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Dilek Eroğlu, Tokat'taki daire fiyatlarını değerlendirdi. 

Ev alabilmek için bekaretini 9 milyon TL'ye sattı!

18 yaşındaki Rumen vatandaş Alexandra Kefren, bekaretini ev alabilmek için Hong Konglu bir iş adamına yaklaşık 9 milyon TL'ye sattı. İşte Alexandra Kefren'in ilginç hikayesi...

Tokat Niksar'daki yanan ev yeniden yapılıyor!

Tokat Niksar'da geçtiğimiz aylarda meydana gelen yangında hayatını kaybeden Cemal Çakıreli'nin evi belediye tarafından yeniden yapılıyor.

Tokat ilginç ev Haberi

Tokat ilginç ev

Tokat-Turhal Karayolu Yavuz Sultan Selim Camii yakınlarında süren kaldırım çalışmalarında duble yol kenarında bulunan bir evin altındaki kaya parçası tıraşlandı. Yeni Akit Gazetesi'nde yer alan habere göre; blok mermer kesme makinesiyle kesilen kaya parçası üzerinde kalan tek katlı ev ise yoldan geçenlerin dikkatini çekiyor. Kaya parçasının hemen kenarında bulunan tek katlı evin sahipleri ise durumdan şikayetçi olmuyor. Yaklaşık 50 yıllık binanın oldukça sağlam bir zemine yapıldığını söyleyen aile fertlerinden 68 yaşındaki Mustafa Benekli, “Devlet buradan kaldırım çalışması yapıyor, hiçbir sıkıntımız yok. Burada 50 yıldır oturuyoruz. Çok önceki çalışmalarda dinamit de attılar bir şey olmadı eve. Manzarası güzel yeşillik içerisinde bize iyi geliyor” diye konuştu.

Evin yapılan çalışmalarla yola daha da yaklaştığını kaydeden Benekli, “Bizim için daha iyi oldu balkon gibi...