30 / 04 / 2024

TOKİ 500 konut ihalesi

TOKİ 500 konut ihalesi

TOKİ, GOP Karayolları Mahallesi’nde yer alan iki adet parselin ihalesini tamamladı. 350 milyon liralık en yüksek teklifi veren Fuzul Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, “500 konutluk dönüşüm projesi bizim vitrinimiz olacak” dedi.

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

2023 TOKİ Hatay konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?  

12’nci Kalkınma Planı çerçevesinde dar ve orta gelirlilere ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 500 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Hatay konut başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? Dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi! 

12. Kalkınma Planı ile ilgili detaylar açıklandı. Plandan dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ucuz konut müjdesi de çıktı. Peki TOKİ 500 bin konut başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ para iadesi hangi bankadan alınacak?

TOKİ sosyal konut projesine başvuran vatandaşlar 500 TL ödeme yapmıştı. Başvurusu onaylanmayanlar 500 TL geri ödemesinin ne zaman yapılacağını merak ediyor.

TOKİ Yozgat İlk Evim projesindeki 500 konut sahiplerini buldu!

Yozgat'ta, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında inşa edilecek 1882 konuttan 500 tanesi sahiplerine teslim edildi.

TOKİ 500 bin sosyal konut başvurularında son hafta! Ev sahibi olmak isteyenler kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) sosyal 500 bin konut başvurusunda son haftaya girildi. Vatandaşın büyük ilgisiyle karşılayan sosyal konuta şimdiye kadar 7,5 milyon kişi başvuruda bulundu. İşte TOKİ 500 bin sosyal konut başvuruları ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Artvin Merkez’de tam 500 konut yapacak!

TOKİ'nin Artvin Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Artvin Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Artvin Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Suriye'de ihtiyaç sahipleri için 4 bin 500 konut inşa edilecek!

Ataa İnsani Yardım Derneği ve Merhametli Kalpler Derneği iş birliğinde, Gaziantep Valiliğinin desteğiyle, Suriye'de ihtiyaç sahipleri için toplam 4 bin 500 konut inşa edilecek.

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Ukrayna Parlamentosu'ndan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasını onay!

Ukrayna Parlamentosu, Türkiye Cumhuriyeti ve Ukrayna arasında imzalanmış olan Kırım Tatarları için 500 konut anlaşmasına onay verdi.

TOKİ, Ukrayna'da 500 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ana vatanlarını terk etmesi gereken Kırım Tatarları için Ukrayna'da TOKİ'nin 500 konut inşa edeceğini duyurdu.

TOKİ Bilecik'te 500 konut inşa edecek!

Bilecik'e bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin Bilecik'te 500 konut inşa edeceğini dile getirdi. 

TOKİ 500 konut ihalesi Haberi

TOKİ 500 konut ihalesi

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İstanbul Gaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'ndeki arsalarının ihalesini tamamladı. Avrupa Konutları TEM projesinin yanında yer alan iki parsel için düzenlenen ihalenin ikinci oturumu kıran kırana geçti. Sektörde iş yapan sekiz firmanın katıldığı ikinci oturumda arsa satış karşılığı satış toplam gelirinde en yüksek teklif 350 milyon TL ile Fuzul Yapı ve Yol İnşaat iş ortaklığından geldi. Şirketin teklif ettiği idare payı ise 126 milyon lira. Ayrıca iş ortaklığı, teklifinin yanı sıra projeden 150 daireyi TOKİ'ye verecek.


BAŞAKŞEHİR DIŞINA ÇIKTI

Proje kapsamında yapılacak ilköğretim okulunun da TOKİ'ye devredilmesi planlanıyor. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Akbal, bunun Başakşehir dışında aldıkları en büyük ihale olduğunun altını çizerek, "Bu proje bizim vitrinimiz olacak" dedi. İnşaat çalışmalarına yıl sonunda başlayacakları bilgisini veren Faruk Akbal,...