07 / 05 / 2024

toki ankara fırsatları

toki ankara fırsatları

TOKİ Ankara'da 3+1 ve 4+1 konutlardan oluşan 120 daireyi 78 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Üreteceği 200 bin konutu ise 240 ay vade, aylık 250 lira taksitle vatandaşa sunacak.

Ferce Bağlıca'da lansman fırsatları! Yeni proje!

Ankara'da hayata geçirilen Ferce Bağlıca projesinde yer alan konutlar için lansman fırsatları sunuluyor. İşte Ferce Bağlıca projesi ile ilgili detaylar...

Elizabeth Kiondo: Tanzanya'da inşaat alanında yatırım fırsatları var!

Tanzanya'nın Ankara Büyükelçisi Elizabeth Kiondo yaptığı açıklamada Tanzanya'da bebek ve yetişkin bezi üretimi, tekstil ve mobilya, inşaat, tarım ve sağlık malzemeleri alanında yatırım fırsatları olduğunu dile getirdi.

TOKİ Ekim ayı fırsatları başlıyor!

Binlerce kişiyi ev sahibi yapan TOKİ'de Ekim ayı fırsatları başlıyor. Çekilişsiz ve kurasız kampanya sunan TOKİ, konut ve iş yeri için başvuru tarihlerini açıkladı. İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den Temmuz ayı fırsatları!

TOKİ'nin internet sitesinde Temmuz ayı satış ve kiralama fırsatları açıklandı. Muhammen bedeli yaklaşık 1 milyar 100 milyon 305 bin 828 TL olan arsaların satışı ve kiralanması 9 Temmuz'da "Açık Artırma" yöntemi ile yapılacak.

TOKİ'den bayram fırsatları!

TOKİ yatırımcılara Ağustos ayında fırsatlar sunmaya devam ediyor. Düşük peşinat ve uzun vadeli ödeme koşullarıyla ev ya da iş yeri almak isteyenler, uygun fiyatlarla açılışı yapılan açık artırmalara katılarak kazanıyor.

Crystal Towers Ankara'da son fırsatlar!

Toplam 255 adet daireden oluşan Crystal Towers Ankara'da son fırsatlar ve son dairelerin satışı sürüyor. Crystal Towers Ankara projesinin tamamı 4+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ'nin yeni fırsatları neler?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), dar ve orta gelirlerinin yanı sıra yatırımcıya da yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.

TOKİ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımcıya yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. TOKİ, Erzincan Üzümlü'deki işyerlerini 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla açık arttırma yöntemiyle satacak.

Artvin'deki kentsel dönüşümde Denizbank fırsatları!

"Kentsel ve Köysel Dönüşüm'deki Yeni Fırsatlar Var" Deniz Bank Artvin Şube Müduru Akan Sancar bankanın kentsel ve köysel dönüşüm alanlarında sunduğu sektörde farklılık yaratan hizmetlerini gazetemize anlattı.

Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran!

Yeni etabı satışa sunulan Dumankaya Adres Sancaktepe fırsatları için son gün 30 Haziran. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları!

Beylikdüzü Kalekent'te Babalar Günü'ne özel indirim fırsatları sunuluyor. Teslimlerin ilk etapta bu yıl aralık ayında gerçekleşeceği proje 100 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Ankara Fırat Life Style nerede?

Invest-Yılmazer-Evon Ortaklığı imzası taşıyan Fırat Life Style 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek. Proje 14 bin 922 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki Ankara Fırat Life Style nerede?

İranlı işadamları Erzurum'da yatırım fırsatları arıyor!

İran'ın Erdebil şehrinden gelen bir grup işadamı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'i ziyaret etti. İşadamları, kendi ülkelerinin dışındaki yatırım fırsatlarını değerlendirmek istediklerini söyledi.

toki ankara fırsatları Haberi

toki ankara fırsatları

Toki üreteceği 200 bin konutu 240 ay vade ve aylık 250 lira taksit imkanlarıyla vatandaşa sunacak. Ankara'da 3+1 ve 4+1 konutlardan oluşan 120 daireyi 78 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. 


Herkesi ev sahibi yapma konusunda çalışmalarını devam ettiren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) dar ve orta gelirli aileler için ürettiği konutların satış sürecini hızla devam ettiriyor. İstanbul'da 1500 konutu çok cazip fırsatlarla satışa çıkaran ve rekor seviyede başvuru alan TOKİ, dar gelirlileri sevindiren bir adımı da Ankara'da attı. Başkentin en önemli yatırımları arasında bulunan Kuzey Ankara projesinde 120 ev satışa açıldı. Tamamı 3+1 ve 4+1 konutlardan oluşan daireler 115 metrekare ile 169 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip. Keçiören ve Altındağ ilçelerinde bulunan evlerden 3+1 konutların fiyatı 78 bin liradan,...