09 / 05 / 2024

toki gümüşova sözleşmeleri ne zaman imzalanacak

toki gümüşova sözleşmeleri ne zaman imzalanacak

Düzce Gümüşova projesinde yer alan 187 adet konutun sözleşmeleri 14 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

TOKİ Tuzla 100 bin konut projesinde hak sahibi olanlar dikkat! Tuzla TOKİ sözleşmeleri için son tarih ne zaman? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Tuzla projesinin sözleşme tarihi açıklandı. Peki TOKİ Tuzla projesinin sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? TOKİ Tuzla projesi sözleşmeleri için son tarih ne zaman?

Yabancılara sahte kira sözleşmesi şoku: İkamet izni olmayanlara ev kiralamaya çalışan 6 şüpheli gözaltında!

Yasal olarak ikamet izni bulunmayan yabancı uyruklulara sahte kira sözleşmeleri hazırlayarak Ankara İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne ibraz eden 6 şüphelinin göz altına alındığı belirtildi. İşte detaylar...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan sözleşmeli bilim personel alımı yapacağını açıkladı. İş arayanlara Çalışma Bakanlığı’ndan kaçırılmayacak bir iş fırsatı daha. İşte haberin ayrıntıları...

Devre mülk sözleşmesinin feshi nasıl yapılır?

Devre mülk sözleşmesinin feshi, günümüzde dolandırıcılığa bağlı sorunların ortaya çıkmasını engellemek için mümkündür. Devre mülk satışları gereğinden fazla abartılarak tüketicilere sunulsa da sonrasında sözleşmenin feshi hakkı vardır. Peki devre mülk sözleşmesi feshi nedir?

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik!

Konut Finansmanı Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31962 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Devre Tatil ve Uzun Süreli Tatil Hizmeti Sözleşmeleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31907 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Adese Gayrimenkul'ün güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

Adese Gayrimenkul Yatırım tarafından şirkete ait güncel esas sözleşme yayınlandı. Sözleşme kapsamında 6 madde değiştirildi ve tescil edildi. 

Gayrimenkul satış sözleşmeleri noterliklerde yapılabilecek!

İnsan Hakları Eylem Planı'nın uygulama takvimi belli oldu. Takvime göre; gayrimenkul satış sözleşmeleri noterliklerde gerçekleşebilecek.

Avrasya GYO güncel esas sözleşmesi yayınlandı!

Avrasya GYO'nun güncel esas sözleşmesi Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Referans Kartal Panorada için müteahhitlik sözleşmesi imzalandı!

Kiler GYO, İstanbul İli Kartal İlçesi 11371 ada 184 parsel ve 11466 ada 105 parselde gerçekleştirilecek olan Referans Kartal Panorada Projesi için Biskon Yapı A.Ş. ile müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Alarko GYO'nun kira sözleşmeleri tutarı 27 milyon TL oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan gayrimenkulleri için 2020 yılında yapılan kira sözleşmeleri tutarı KDV hariç yaklaşık 27 milyon TL oldu. 

toki gümüşova sözleşmeleri ne zaman imzalanacak Haberi

toki gümüşova sözleşmeleri ne zaman imzalanacak


TOKİ tarafından hayata geçirilen Düzce Gümüşova projesi için sözleşme dönemi başlıyor.


Projede yer alan konutların kura çekilişi 29 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilmişti. 187 adet konutun yer aldığı proje Düzce Gümüşova Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor.


TOKİ Düzce Gümüşova projesinde yer alan konutların sözleşmeleri 14 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında imzalanacak.


Sözleşme imzalama programı: