14 / 05 / 2024

toki ihale arsa satışı

toki ihale arsa satışı

Sayıştay, Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ), başka şahıs ve tüzel kişilerin de ortak olduğu Emlak Konut gibi iştiraklerine, ihalesiz arsa satışına son vermesini istedi..

İki şehirde 64 adet arsa ve arazi ile 1 adet konut 8 taksitle satılıyor: Milli Emlak ihale ilanları!

Milli Emlak, iki ildeki 64 adet arsa ve arazi ile 1 adet konutu 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak ihale ilanları...

TOKİ'nin arsa vaadi unutuldu mu?

2022 yılında dar gelirli vatandaşlar için başlatılan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen “İlk Evim Arsa” projesinde belirsizlik sürüyor...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

O ilde 3 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Çorum ili, Alaca ilçesinde yer alan 3 adet arsa satışa satılacak. Arsaların satışı için 4 Aralık’ta açık teklif usulüyle ihale düzenlenecek.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

O belediye 4 adet arsa satacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Afyonkarahisar’a bağlı Bolvadin Belediye Başkanlığı tarafından 4 adet arsa satışa çıktı. 7 Kasım’da satılacak arsalar için kapalı teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.

2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kura çekimi 4 Nisan’da tamamlanırken, kura sonuçları isim listesi, e-devlet’ten erişime açıldı. İlk olarak 27 Mart tarihinde çekilmeye başlanan arsa kuraları için ayrıntılar merak konusu oldu. İşte 2023 TOKİ İstanbul arsa sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

TOKİ arsa kurası ne zaman çekiliyor? TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları belli oldu mu?

TOKİ arsa kura çekim tarihine dair sorular sorulmaya devam ediliyor. Peki “TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları açıklandı mı?” İşte detaylar!

TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İl il arsa kura takvimi belli oldu mu?

TOKİ arsa kurasının çekilişi milyonlarca vatandaş tarafından merakla takip ediliyor. Peki, TOKİ 2023 arsa kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak? İl il arsa kura takvimi belli oldu mu? İşte detaylar...

Belediye O ilimizde arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023!

Bir belediye daha çok sayıda arsa ve dükkanları ihale ile satışa çıkardı! Bu fırsatı kaçırmayın! İhale tarihi 9 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek.

toki ihale arsa satışı Haberi

toki ihale arsa satışı

Sayıştay, Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ), başka şahıs ve tüzel kişilerin de ortak olduğu Emlak Konut gibi iştiraklerine, ihalesiz arsa satışına son vermesini istedi. Raporda, bu tür satışa örnek olarak İstanbul Zeytinburnu'nda Emlak Konut'a 635 milyon lira bedelle ihalesiz satılan arsanın 11 ay sonra, 8 Nisan 2014 tarihinde imzalanan sözleşmeyle hasılat paylaşımı yöntemiyle 4.2 milyar liraya bir başkasına satıldığı ifade edildi. Bu satıştan 1.6 milyar lira gelir elde eden Emlak Konut'un, bir yıldan kısa sürede yüzde 152 kazançlı çıktığına işaret edildi. 

Sayıştay'ın 2013 yılı TOKİ raporunda, 2009 yılından bu yana son beş yılda 8.5 milyar lira dolayında arsa satışı yapıldığı, bunun 4.2 milyar liralık bölümünün son iki yılda gerçekleştiği...