17 / 05 / 2024

toki ihaleleri 26 aralık

toki ihaleleri 26 aralık

Ankara İli Çankaya İlçesi Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Merkez Hizmet Binası İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 26 Aralık 2013 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek...

İki ilde satılık imarlı arsa! İmarlı arsa arayanlar Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Kayseri ve Isparta'da yer alan imarlı arsalar için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara Mayıs müjdesi! 6 şehirde 2 bin 262 yeni konut yapılacak! TOKİ ihaleleri 2024!

TOKİ Mayıs 2024 ihalelerini tek tek açıkladı. Peki TOKİ'nin 6 şehirdeki 2 bin 262 yeni konutu hangi mahallelerde hayata geçirilecek? İhale tarihleri ne zaman? İşte TOKİ ihaleler ve TOKİ Mayıs 2024 yeni projeler...

Belediye iki şehirde arsa ve iş yeri satacak! Bu tarihlere dikkat!

Hatay ve Kayseri'de yer alan arsa ve iş yeri satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Belediyeden satılık 2 arsa! İmarlı arsa arayanlar dikkat!

Yalova ve Kayseri'de yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Sanayi imarlı arsaların  satış ihaleleri 26 Mart ve 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

TOKİ 26 ildeki 132 konut ve 29 ildeki 296 iş yerini satışa çıkardı!  

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 26 ilde 123 konut ile 29 ilde 296 iş yerini açık artırma yöntemiyle satışa çıkardı. Merakla beklenen açık artırma 07-08 Şubat 2024 tarihlerinde yapılacak.

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

TOKİ 26 ildeki 132 konutu satışa çıkarıyor! 72 ay vade fırsatıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı her sene içerisinde binlerce vatandaşı konut sahibi yapmaya devam ediyor. TOKİ şimdi de 26 ildeki 132 konutu 72 ay vadeyle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Erzurum projesi için resmen düğmeye bastı! 117 konut ve 26 dükkanlık yeni proje geliyor!

TOKİ Erzurum projesi için resmen düğmeye bastı...Sadece bir ilçeye 117 konut ve 26 dükkanlık yeni proje geliyor...

toki ihaleleri 26 aralık Haberi

toki ihaleleri 26 aralık

Ankara İli Çankaya İlçesi Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Merkez Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşiyapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA



Detaylı bilgi için