03 / 05 / 2024

toki kaç yurt inşa etti

toki kaç yurt inşa etti

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan inşaatı devam eden, 10 bin 276 kapasiteli 19 yurdun yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin hizmetine gireceği müjdesini verdi.

Yüksek konut fiyatları Türkleri yurt dışına kaçırıyor! Avrupa ülkelerinin uzun kredi vadesi cezbediyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, yüksek konut fiyatları ile ilgili konuştu ve yabancı yatırımcıların kaybedildiğine, yerlilerin de yurt dışına kaçtığına dikkat çekti. İşte o açıklama...

Türkiye'de ev sahibine düşman anlayış değişmezse, gayrimenkulde yurt dışına kaçış devam eder!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, resmi X sosyal medya hesabından Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları ile ilgili bir paylaşım yaptı ve bu kaçışın sürebileceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kiracı ev sahibi, ev sahibi kiracı oldu! Ev almak isteyenler yurt dışına kaçtı!

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken, Ekonomist Cihat Çiçek resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kiracının ev sahibi, ev sahibinin kiracı olduğunu söyleyerek, ev almak isteyenlerin yurt dışına kaçtığını belirtti.

Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar, kaç TL?

Yurt dışından ürün satın almak isterseniz bazı düzenlemeler ve kurallar geçerlidir. Yurt dışı alımlarda kısıtlamalar nelerdir? Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar, kaç TL?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur?

Yurt dışından telefon getirme ücreti ne kadar? Yurtdışından telefon getirmek kaça mal olur? İşte detaylar!

TOKİ'nin yurt yapımına öncelik vermesi önerisi TBMM'de!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, TOKİ'nin öğrenci yurtlarına öncelik vermesiyle ilgili kanun teklifini TBMM'ye sundu.

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

TOKİ Kağıthane'yi yeniden dönüştürecek!

İstanbul Kâğıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde istinat duvarı yıkılması nedeniyle çöken bina ve çevresindeki riskli yapılar, TOKİ tarafından yürütülecek dönüşüm projeleri ile yenilenecek.

TOKİ'nin yurt dışında yaptığı inşaatlar TBMM'de!

OKİ tarafından yurt dışında yapılan inşaatlar TBMM'de konu oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, TOKİ'nin yurt dışı projelerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

toki kaç yurt inşa etti Haberi

toki kaç yurt inşa etti

TOKİ'nin 57 bin 852 kişi kapasiteli 166 yurt ve pansiyon uygulaması bulunduğuna dikkat çeken TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, proje ve ihale aşamasında olan toplam 43 yurt ve 13 pansiyon ile birlikte TOKİ'nin yaklaşık 100 bin öğrencinin barınma sorununa çözüm üretmiş olacağına dikkat çekti. TOKİ Başkanı Turan inşaatı devam eden, 10 bin 276 kapasiteli 19 yurdun yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin hizmetine gireceği müjdesini verdi.


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İdarenin yükseköğrenim ve ortaöğrenim gören öğrencilerin barınma sorunları ile yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Turan, TOKİ'nin, Milli Eğitim Bakanlığı ve YURTKUR ile imzaladığı protokoller kapsamında öğrencilerin modern şartlarda barınabilmeleri amacıyla otel konforunda yurtlar ve pansiyonlar inşa ettiğini söyledi.


Yeni eğitim döneminde 19 yurt hizmete girecek


TOKİ, YURTKUR ile imzaladığı protokoller kapsamında;...