27 / 04 / 2024

toki kahramanmaraş konutlar başvuru

toki kahramanmaraş konutlar başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 2 adet konut için başvurular yarın başlıyor...

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Kahramanmaraş 100 bin konut projesi 2022'ye kadar tamamlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta 5 ayrı projede 2 bin 186 konut yaptıklarını, bu konutların tamamını 2022'ye kadar tamamlayacaklarını kaydetti.

TOKİ Kahramanmaraş Afşin 2. Etap kura çekilişi bugün!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Kahramanmaraş Afşin 2. Etap projesindeki konutların kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Kahramanmaraş Onikişubat 350 konut kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Onikişubat projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları 16 Mart'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 16 Mart'ta başlıyor.

TOKİ Kahramanmaraş kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesi kapsamındaki konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Konutları teslim ediliyor!

Kahramanmaraş Türkoğlu 190 adet konut projesi kapsamında İdarece inşa edilen konutların teslim işlemleri bugün başlıyor..

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık kura sonucu listesi!

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 2+1 konutlar bulunuyor.

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu sözleşmeleri 2017!

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor!

Aylık taksitlerin 382 TL'den başladığı TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu projesinde toplamda 75 adet konutun emekliler için satışa çıkarılıyor. Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ Emekli Konutları başvuruları bugün bitiyor.

toki kahramanmaraş konutlar başvuru Haberi

toki kahramanmaraş konutlar başvuru

TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması'nda yer alan 2 adet konut, önşartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 11 Mart'ta başlayıp, 29 Mart 2013'te sona eriyor.


TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan konutların alanları; 145,17 metrekare ve 147,84 metrekare 3+1 olarak tasarlandı. 3+1 daireler 133 bin 136 TL ve 138 bin 559 TL arasında fiyatlarla satılıyor. 96, 108, 120 ve 180 ay vade imkanı sağlanana projede, 3+1 dairelerin en düşük başlangıç taksiti 665,68 TL, en yüksek başlangıç taksiti ise 1,298,99 TL olarak belirlendi.


TOKİ Kahramanmaraş Merkez Fatih Mahallesi'nde, konutlar hemen teslimli olarak satışa sunulduğu için Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama aşamasında peşinat ile birlikte...