05 / 05 / 2024

toki kaman savcılı tarımköy konutları

toki kaman savcılı tarımköy konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında bulunan 27 adet konut kurasız, peşinatsız, ön kayıt başvuru önceliğine göre açık satış ile yarın satışa sunuluyor...

New York Başsavcılığı Donald Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı!

464 milyon dolarlık para cezasına çarptırılan ABD eski Başkanı Donald Trump verilen cezayı ödeyemiyor. New York Başsavcılığı da Donald Trump hakkındaki dolandırıcılık kararını tebliğ ederek, eski başkanın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Danıştay Başsavcılığı, Hatay'daki riskli alan kararını hukuka aykırı buldu: Depremden önce yapılmalıydı!

Danıştay Başsavcılığı, Antakya şehir merkezinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla riskli alan ilan edilmesinin hukuka aykırı olduğunu belirtti. Kararda, "Riskli alan depremden önce ilan edilmeliydi" denildi. İşte detaylar..

Ev sahibinin IBAN oyunu bozuldu! Kiracılara müjde: Savcılık 'iyi niyetli değil' dedi! 

İstanbul Ümraniye'de bir ev sahibi, "Sözleşme bitti" diyerek banka hesabını kapattı. Kiracı ev sahibinin başka bir IBAN'ını bularak kirayı ödedi. Ev sahibi, "IBAN'ımı ele geçirdi" diyerek şikayetçi oldu. İşte dikkat çeken o savcılık kararı...

Deprem fırsatçısı ev sahiplerine savcılık soruşturması!

Depremzedelerin konut ihtiyacını fırsat bilerek kira bedellerinde artış yapan bir çok ev sahibi mercek altına alınırken Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

İşte deprem gerçeği! Karot örnekleri alındı, savcılık harekete geçti!

Türkiye’ye yüzyılın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Şanlıurfa'da, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yıkılan binalarda inceleme başlatıldı. Karot örnekleri alınan binalar hakkında soruşturma başlatıldı.

Başsavcılıktan Thodex açıklaması!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, basında Thodex'e yönelik çıkan haberler için açıklamada bulundu.

Gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi!

Apartmanlarda gürültü sorunu çoğu zaman bina sakinleri arasında krize neden oluyor. Peki, komşunun gürültüsünden rahatsız olan apartman sakinleri nasıl yol izlemeli? İşte gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi...

Haraç vermediği için işyeri yıkıldı, savcılık harekete geçti!

Adana'da 4 ay önce bir vatandaş haraç vermediğini, bu nedenle iş yerinin yıkıldığını dile getirdi. Söz konusu iddialar neticesinde savcılık soruşturma başlattı. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı: Yıkılan binalarla ilgili 8 soruşturma açıldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniye yıkılan her binayla ilgili 7, hasar gören bütün binalarla ilgili de bir olmak üzere toplam 8 farklı soruşturma açıldığını duyurdu...

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Bodrum'daki kaçak yapılar için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı ve kaçak yapıldığı iddia edilen yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Söz konusu yapılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

Başsavcılıktan Trump'ın iş anlaşmalarına soruşturma!

New York Başsavcılığı, bankalardan kredi almak için "mal varlığını abarttığı" iddiaları üzerine ABD Başkanı Trump hakkında soruşturma açtı. 

toki kaman savcılı tarımköy konutları Haberi

toki kaman savcılı tarımköy konutları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca Kırşehir-Kaman, Savcılı Tarımköy Projesi kapsamında yer alan 27 adet konut peşinatsız, kurasız başvuru önceliğine göre açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.


TOKİ Kırşehir-Kaman Savcılı Tarımköy Konutları için başvurular 15 Ağustos-31 Aralık 2013 tarihleri arasında kabul ediliyor. Konutlar için başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri aracılığı ile gerçekleşiyor.


TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy Konutları kapsamında bulunan 178,34 metrekare brüt alana sahip 27 adet konutun fiyatları minimum 123 bin TL ile maksimum 149 bin TL olarak belirlendi. Projede 240 ay vade ile ödeme yapılabiliyor.


TOKİ Kırşehir Kaman Savcılı Tarımköy Konutları için KDV bedeli (yüzde 1) ayrıca alıcılar tarafından ödenecek.


Detaylı bilgi için