04 / 05 / 2024

toki müteahhitleri ödeme

toki müteahhitleri ödeme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2003'ten bu yana TOKİ müteahhitlerine 107 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

2024 Nisan ayı evde bakım aylığı ödeme tarihleri ne zaman? 

Nisan ayı ile beraber evde bakım maaşı ödeme tarihleri de vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ödenen evde bakım aylığı, şehirlere göre farklı tarihlerde yatırılmaktadır. Evde bakım maaşı e-Devlet üzerinden şifre ve T.C kimlik numaralarıyla

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Maaş ödemelerinde son dakika! 19, 21, 23, 25, 28 Kasım SSK ve Bağ-Kur emeklisi maaş ödeme tarihleri!

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara yatırılacağı takvimi sorguluyor. Emekli maaşı alanların ödemeleri tahsis numaralarının son hanesine göre belirleniyor. İşte Kasım 2023 ödeme takvimi...

Girdi maliyetlerindeki artış müteahhitleri ayaklandırdı! Fiyat farkı ödemesi yapılsın!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), girdi maliyetlerindeki artışa değinerek İnşaat sektörünü zor durumda bırakan maliyetlerin müteahhitleri zor durumda bıraktığını açıkladı.

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı! 26 Kasım 2022 güncel beton ve çimento fiyat listesi

Çimento sektöründe fiyat oynaklığı devam ediyor. Beton ve çimento fiyatlarına gelen zamlar müteahhitleri çıldırttı. Peki güncel çimento ve beton fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel çimento ve beton fiyat listesi...

TOKİ’de sabit ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projeleri ve kura çekimi şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. Peki TOKİ’de sabit ödeme var mı? İşte detaylar!

Kamu müteahhitleri fiyat farkı ve tasfiye hakkı için yarın sahaya iniyor! 

Fiyat farkı düzenlemesinden memnun olmayan ve tasfiye hakkı şartlarını yeterli bulmayan kamu müteahhitleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yarın sahaya iniyor. 

1 ton inşaat demiri 14 bin 750  TL oldu! Demir fiyatlarına gelen fahiş zam müteahhitleri ayaklandırdı...

Demir fiyatlarına bugün fahiş zam geldi. Son günlerde üst üste gelen zamlar müteahhitleri ayaklandırdı. 1 ton demir 14 bin 750 lira oldu. İşte ayrıntılar...

18 yaşından önce BES'e girenlere müjde! Ödeme planının detayları açıklandı

18 yaşını doldurmadan BES'e girenlere müjde. Üniversite eğitimi için ödeme imkanı sunulacak mı? İşte detaylar...

Türk müteahhitleri için Ortadoğu ve Afrika fırsatı!

TMB, '2021'in Başında Endişe ve Umut Bir Arada' başlığı ile İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre Türk müteahhitleri Ortadoğu ve Afrika'da toplam 40'ar milyar dolarlık proje üstlenecek.

toki müteahhitleri ödeme Haberi

toki müteahhitleri ödeme

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2003'ten bu yana TOKİ müteahhitlerine 107 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre; CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç'ın önergesini yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “TOKİ tarafından 2003 yılından bugüne kadar yüklenicilere 106 milyar 904 milyon 814 bin 217 TL hakediş ödemesi gerçekleştirilmiştir” dedi.

KİMLER ZENGİN OLDU?

CHP'li Kılıç ise "Bakan, ‘Bu hakediş ödemelerinin firmalara göre dağılımı nasıldır?' sorumuza da cevap vermedi ama TOKİ'den iş alan firmalar ile devlet ihalelerini kazanan şirketlere baktığımızda, kimlerin zengin olduğunu görüyoruz. Bu şirketlerin isimleri farklıdır."

85 MİLYONLUK ZARAR

Kılıç önergesinde Bakan Kurum'a “TOKİ'nin hisse devriyle Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'deki kamu payı yüzde 50'nin altına düşürülerek denetim alanı dışına çıkarılıp 85 milyon lira zarara uğratılmasının sorumlusu...