09 / 05 / 2024

TOKİ Nİğde alt gelir başvuruları başladı mı

TOKİ Nİğde alt gelir başvuruları başladı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Borsa yatırımcılarına altın değerinde tavsiye! Borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı?

Milyonlarca borsa yatırımcısı borsayı anbean takip ediyor. Kimileri kazançlı çıkarken kimileri kaybediyor. Peki borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı? İşte borsa yatırımcıları için altın değerinde tavsiye...

Merkez Bankası faiz kararının ardından altın ve dolarda yön değişti

Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık sürpriz faiz artırımının ardından piyasalardaki hareket yön değiştirdi.  Faiz artışı altın ve dolar kurunu da etkiledi. İşte faiz artırımı sonrası piyasanın durumu...

İslam Memiş'ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarını değerlendirerek, altın alacaklar için net açıklamalar da bulundu.

TOKİ açıkladı! Ev ve arsaların değeri katlanacak...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konutları dikeceği yerleri açıkladı. Buna göre belirtilen bölgelerde arsası olanlara bu yeni proje ile beraber ev ve arsa fiyatlarının değerlenmesi gündeme geldi. İşte yeni konutların yapılacağı yerler ve haberin detayları...

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

Altında rüzgar tersine döndü! Gram altın, çeyrek altın, Ata altın düşüyor! 17 Ekim Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatları 17 Ekim Salı gününe aşağı yönlü başladı. Geçtiğimiz haftaya kıyasla tam tersi seyreden altın fiyatları bugün de deüşüşe geçti. Peki bugün gram altın, çeyrek altın yarım altın kaç lira? 17 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altında en az bir yıl beklemeli diyen Hatice Kolçak'tan altın değerinde uyarı: Bu seviyeler alım fırsatı!

Ekonomist Hatice Kolçak, altın yatırımcılarına kritik açıklamalarda bulundu. Gram altın 1754 liradan işlem görürken Kolçak'tan altın almak isteyenler için altın değerinde uyarı geldi. İşte Hatice Kolçak'tan altın açıklaması...

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Altın fiyatları yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altınında flaş gelişme! 9 Eylül altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Altında yükseliş bugün de devam ediyor.  Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Cumhuriyet altını ne kadar?'' sorularını araştırıyor.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları dibe vurdu! 5 ayın en düşük seviyesini gördü! İşte gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları...

Elindeki nakdi ‘güvenilir liman’ olarak bilinen altına yatırarak parasını değerlendirmek isteyen herkes, 17 Ağustos 2023 Perşembe günü de altın fiyatlarını takip ediyor. İşte 17 Ağustos 2023 Perşembe günü son dakika altın fiyatları...

TOKİ Nİğde alt gelir başvuruları başladı mı Haberi

TOKİ Nİğde alt gelir başvuruları başladı mı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey alt gelir projesinde 128 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutlar açık satış yöntemi ile satışa sunuldu.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları bugün itibariyle başladı. Son başvuru tarihinin 11 Mayıs olarak belirlendiği projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir projesinden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir projesinde kura tarihi 25 Mayıs olarak belirlendi. 

Niğde Merkez Efendibey alt gelir projesinde en düşük konut bedeli 115 bin TL, en yüksek konut bedeli 175 bin TL olarak belirlendi.

Peşinat bedellerinin 13 bin 800 TL ile 21 bin TL arasında değiştiği proje için...