30 / 04 / 2024

toki orta gelirli

toki orta gelirli

TOKİ, 2023 hedefleri doğrultusunda 1 milyon konut hedefini aşmayı planlarken, yapılacak konutlardan 500 bini dar ve orta gelir grubuna ayrılacak.

TOKİ'den 250 TL taksitle konut!

Alt ve orta gelir gruplarına dönük, binlerce konutluk yeni projeler hazırladıklarını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "TOKİ, Malatya'da da 250 liradan başlayan taksitle dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapacak" dedi.

Gayrimenkul yatırımcıları dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvadı!

Gayrimenkul yatırımcıları, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olabilmesi için yeni projeler geliştirmeye başladı.

Orta gelirli konut projesi ne zaman başlayacak? Orta gelir konut kampanyası başvuru tarihleri belli oldu mu?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konuların başında geliyor. Vatandaşlar özellikle bu kampanyanın ne zaman başlayacağını sorguluyor. İşte konuya dair detaylar!

Orta gelirli konut kampanyasına kimler başvurabilir? Yeni evim kampanyası başvuru ne zaman?

Orta gelirli konut kampanyası gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar orta gelir konut kampanyası şartlarını merakla araştırıyor. İşte diğer detaylar!

Müjdeli haber peş peşe geldi! Orta gelirli 0,69 faizle ev sahibi olacak! Yeni Evim Konut kampanyasından kim faydalanacak

Orta gelirliye konut kampanyasının detayları belli oldu. Böylelikle uygun krediyle ev satın almak mümkün olacak. Peki Orta Gelirli Konut kampanyası 0,69 faizli kredisinden kimler faydalanacak?

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

Bakan Kurum’dan orta gelirli aileler için ucuz konut müjdesi! Canlı yayında açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Kurum, orta gelirli kişiler için yakında yeni bir proje olacağını açıkladı. İşte detaylar…

TOKİ dar gelirli aileler için 904 bin konut inşa etti!

TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olması için çalışmalarına devam ediyor. Kurum, çalışmalar dahilinde dar ve orta gelirli aileler için 904 bin konutun inşaatını tamamladı.

Dar gelirli vatandaşlara TOKİ'den fırsat!

Milyonlarca dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ tarafından yeni bir konut ve iş yeri satış duyurusu geldi. TOKİ, 462 TL taksitle 240 ay vadeli konut satışlarına başladı. 

Dar ve orta gelirli ailelere müjde!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu hafta içerisinde 1.309 konutun ihalesini gerçekleştirecek.

TOKİ'den dar gelirli ve asgari ücretliye ucuz ev müjdesi!

TOKİ ev fırsatıyla dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olabiliyor. TOKİ, dar ve orta gelirli vatandaşlar için kurasız, uygun fiyattan yüzlerce konutun satışa çıkarıldığını duyurdu.

TOKİ küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu!

Adahan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Demirtaş yaptığı açıklamada TOKİ’nin inşa ettiği konutların küçük ve orta gelirli vatandaşlar için büyük öneme sahip olduğunu belirterek “Eskiden çocuklar kumbaralarında para biriktirirlerdi. TOKİ de küçük ve orta gelirli ailelerin kumbarası oldu” dedi.

TOKİ dar gelirli ve emekli başvuru şartları 2019!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçirdiği projelere başvuru yapacak alt gelir grubu ve emekli vatandaşlarda bazı şartlar aranıyor. İşte TOKİ dar gelirli ve emekli başvuru şartları 2019...

TOKİ, Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Dilovası projesi için düğmeye bastı.

toki orta gelirli Haberi

toki orta gelirli

Ev sahibi olamayan binlerce dar gelirli aileyi ev sahibi yapan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Anadolu'nun her köşesine inşa etmeyi planladığı konutlar için çalışmalarını hızlandırdı. Emekli ve dar gelirlinin yüzünü güldürecek projelerin seyrine ilişkin TOKİ Başkanı Ergün Turan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. Başkan Turan, en büyük amaçlarının hiç konut sahibi olmamış ve konuta ulaşmakta güçlük çeken alt ve orta gelir grubundaki vatandaşları ev sahibi yapmak olduğunu belirterek, kurumun özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlık görevine geldiği tarihten itibaren büyük bir atılım gerçekleştirdiğini dile getirdi.


Türkiye'nin her köşesine 


Başkan Turan,  yılda 60-70 bin arasında konut yapmayı planladıklarını kaydederek, "2016'dan 2023'e kadar olan 7-8 yıllık sürede alt ve orta gelir grubuna yönelik 500 bin konut inşa edeceğiz. Bu çok önemli bir hedeftir, her yıl 60 ila...