10 / 08 / 2024

toki orta sınıfa göre konut

toki orta sınıfa göre konut

KONUTDER mektubunda, TOKİ'nin Hazine'ye ait arsa ve araziler ile Hazine adına tescil edilecek arsa ve arazilerin mülkiyetini bedelsiz olarak devralabildiği ve imar planı yapabildiği hatırlatıldı...

Bakan Özhaseki’den TOKİ’ye övgü: ‘Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ, depremde sınıfı geçti’

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toki eliyle 20 yılda 38 bin sosyal donatı ve 1 milyon 305 bin sosyal konut inşa edildiğini söyledi. Özhaseki, "Küçümsenen, dalga geçilen TOKİ sınıfı geçti" dedi.

Euro 30 TL sınırını geçti! Euro yatırımcılarına müjde! Son dakika euro/TL kuru

Orta Doğu'da yaşanan gerginliğin etkileri görülmeye devam ediyor. Her şeyi etkilediği gibi döviz kurlarını da etkiledi. Euro/TL kuru bugün 30 TL sınırını geçti. 24 Ekim Salı euro/TL kurunda son dakika gelişmesi...

Kredi kartı kullanımına sınırlama geliyor! OVP'de çarpıcı detay: Uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecek!

Önümüzdeki 3 yılın ekonomi politikalarına şekil verecek Orta Vadeli Plan’da kredi kartları için düzenleme sinyali de verildi. Peki kredi kartı kullanımı sınırlanacak mı? İşte ayrıntılar...

Orta sınıf özel hastanelere gidemiyor!

Orta sınıf, özel hastanelerden resmen koptu. Özel Hastaneler Derneği Başkanı Reşat Bahat, SGK’nin enflasyon oranında yükseltmediği fark ödemeleri nedeniyle özel hastanelerin orta sınıf için pahalılaştığını ifade etti.

SODEV’den yeni rapor: ‘Orta sınıf yoksullaştı, kahvaltı ve kırmızı et tüketimi azaldı’

SODEV’in yayımladığı raporda, ekonomik kriz ve enflasyon yüzünden, ‘orta sınıf’ın yoksullaştığı belirtildi. Araştırmaya katılan kişiler sadece temel ihtiyaçlarını giderebildiğini ifade ederken, yüzde 56’sı ise kahvaltı yapmadığını kaydetti.

Huawei Nova 11 Ultra: Orta Sınıf Telefonlarda Uydu Bağlantısı Özelliği İle Dikkat Çekiyor!

Huawei Nova 11 Ultra, orta segmentte uydu bağlantısı desteği sunan ilk cihaz olacak. Ayrıca diğer özellikleri de oldukça etkileyici.

Samsung Galaxy F14 sahne ışıltısını tattı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Samsung, tüm dünyada aktif olması beklenen orta sınıf modeli Galaxy F14'ü duyurdu. Cihaz Exynos işlemci ile sahnelenecek.

Tanıtımının öncesinde Oppo A78'in fiyatı ve özellikleri sızdı! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

OPPO'nun yeni orta sınıf akıllı telefonu yeni Oppo A78 5G'nin fiyatı ve teknik özellikleri, 14 Ocak'taki lansman tarihinden önce sızdırıldı.

TOKİ orta sınıf konut kampanyası nedir, ne demektir? TOKİ orta sınıf konut kampanyasına kimler başvurabilir?

TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair sorular sorulmaktadır. İşte TOKİ orta sınıf konut kampanyasına dair bilinmesi gerekenler!

Ne 100 bin ne 150 bin konut! TOKİ 81 il sosyal konut projesindeki konut sayısını duyan inanamadı! Hemen bakın! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. Ne 100 bin ne 150 bin konut... TOKİ 81 il sosyal konut projesindeki konut sayısını duyan inanamadı! Hemen bakın...

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konutlar için maaş sınırı belli oldu! İşte TOKİ sosyal konut projesine dair son gelişmeler!

TOKİ vasıtası ile 81 ilde hayata geçecek sosyal konut projelerinin detayları ortaya çıkmaya başladı. TOKİ sosyal konut projesinde en çok araştırılan konu başvuru şartı olan maaş sınırı yanıt buldu.

TOKİ'den 10 bin lira sınırla konut satışı! Erdoğan'ın talimatıyla kampanya yapıldı işte başvuru şartları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşırı pahalanan konutlarda fiyat kırmak, durma noktasına gelen konut üretimine hız vermek için finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 30 milyar bütçe ayırılan TOKİ, 10 bin gelir sınırıyla konut satacak! İşte detaylar..

toki orta sınıfa göre konut Haberi

toki orta sınıfa göre konut

KONUTDER, TOKİ'nin teklifleri doğrultusunda bir adım atması ve Emlak Konut GYO ile aynı şart ve koşullarda özel sektör firmalarının da TOKİ'den arsa satın alabilmesi halinde, orta ve dar gelir gruplarına yönelik konut üretmenin cazip hale geleceğini vurguladı. Böylece bu kesimlerin konut sahibi olabilmesi için çok büyük bir adım atılmış olacağının ifade edildiği KONUTDER'in mektubunda, "Aksi durumda, bir yanda kentsel dönüşüme sağlanan teşvikler dururken, özel sektör firmalarının dar ve orta gelir gruplarına yönelmeleri mümkün olmayacak, bu segmentteki ihtiyaç bütünüyle TOKİ üzerinde büyük bir yük olarak kalmaya devam edecektir. Bu çerçevede KONUTDER üyesi firmalar adına, Emlak Konut GYO ile aynı şartlarda olmak üzere, İdareniz tarafından satışı planlanan arsaları satın almaya talip olduğumuzu belirtiriz" denildi. 


Emlak Konut Modeli 


KONUTDER mektubunda, TOKİ'nin Hazine'ye ait arsa...