06 / 05 / 2024

toki tapularının teslim edilmesi

toki tapularının teslim edilmesi

TOKİ, mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanıbulunmayan” yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretiyor. Peki TOKİ evleri ne zaman teslim edilir? TOKİ tapu teslim süresi ne kadardır?

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Kentsel dönüşümde önemli bir aşama tamamlandı! Hak sahipleri tapularını alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aşama daha sona erdi. Belediyenin dönüşüm çalışmalarına devam ettiği Karşıyaka Örnekköy’de ikinci etapta binaların yapımı tamamlandı. Hak sahipleri, tapularının Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden alacak.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ ilk 25 bin kişiye tapusunu verdi! Gözler ikinci kampanyada

TOKİ tarafından yılda iki kere düzenlenen indirim kampanyasının ilkbahar dönemi olan 24 Nisan-18 Mayıs tarihleri arasında 25 bini aşkın kişi kampanyadan faydalanarak tapularını teslim aldı. Kampanyanın yıl içinde uygulanan ikincisinin ise sonbaharda yapılacağı tahmin ediliyor.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Sakarya Akyazı'da tapular hak sahiplerine teslim edildi!

Sakarya Akyazı Küçücek Mahallesi’ndeki 753 bin 801 metrekarelik alanda imar çalışmaları tamamlandı. İmar projesi tamamlanan alanların tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

İzmir deprem konutları bugün teslim ediliyor!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrası evsiz kalan vatandaşlar yuvalarına kavuşuyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından başlatılan çalışmalar dahilinde inşa edilen konutlar bugün teslim ediliyor. 

Ankara'da kentsel dönüşüm mağduru aile 17 yıldır tapularını alamadı!

2004 yılında eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in başlattığı kentsel dönüşüm çerçevesinde kendilerine tapu sözü verilen Şeremet ailesi, henüz tapularını alamadı.

Darıca kentsel dönüşüm projesinde tapular teslim edildi!

Kocaeli Darıca'da hayata geçen kentsel dönüşüm projesi dahilinde tapular hak sahiplerine teslim edildi.

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Balıkesir'de mülkiyet sorunu ortadan kaldırılıyor!

Balıkesir'de 34 senedir 18.02 bölgesinde 34 senedir çözülemeyen mülkiyet sorunlarında mutlu sona ulaşılıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bölgede bulunan hak sahiplerine tapularını teslim etti.

TOKİ 1 milyonuncu konutu teslim etti!

Türkiye genelinde 81 ilde yatırımlarına hız veren TOKİ 1 milyonuncu konutunu önceki gün teslim etti. 

toki tapularının teslim edilmesi Haberi

toki tapularının teslim edilmesi

TOKİ tapu teslim süresi ne kadardır?

TOKİ, mevcut piyasa koşullarında konut sahibi olma imkanı bulunmayan” yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üretiyor. TOKİ'den konut sahibi olmak isteyenler, TOKİ'nin konut projeleri ile ilgili bilgilere satışlar gerçekleştirilmeden önce duyurduğu Türkiye genelinde tirajı yüksek ulusal gazetelerde, yerel gazetelerde ve idarenin web sitesinden ulaşabiliyor.


TOKİ’nin ürettiği konutlar vatandaşlara maliyet fiyatına, kira öder gibi küçük taksitlerle ve uzun vadeli olarak satılmaktadır. Bu nedenle, konutlara başvuru ve ödeme koşulları gelir düzeylerine göre değişkenlik gösteriyor.


TOKİ'de gelir grupları ve başvuru koşulları şu şekilde sıralanıyor:


Yoksul Grup Konutları

Peşinat ödenmiyor. Yoksul grup için üretilen konutlar peşinatsız olarak satılıyor. Aylık taksit miktarı, başvuru ilanlarında belirtilmektedir. Bu grup için üretilen konutlar peşinatsız, 20 yıl vade ve 100 TL’den başlayan taksitlerle satışa...