28 / 04 / 2024

TOKİ Tuzla ihalesi

TOKİ Tuzla ihalesi

TOKİ tarafından İstanbul’un Tuzla ilçesine 232 konut inşa edilecek. Orhanlı Mahallesi’nde yapılacak konutların ihalesi 9 Haziran tarihinde gerçekleştirildi.

TOKİ Tuzla 232 konut ihalesi bugün!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi 232 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ İstanbul Tuzla 232 konut ihalesi 9 Haziran'da!

TOKİ İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Orhanlı Mahallesi GÖB.879 parsel 232 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi 9 Haziran 2016 14:30'da yapılacak.

TOKİ Tuzla 374 konut ihalesi bugün gerçekleşecek!

TOKİ İstanbul ili Tuzla ilçesi Orhanlı Mahallesi 374 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Tuzla mağdurları ve Murat Kurum anlaşamadı: Taksitlere 6 ayda bir zam yapılması önlenemez!

TOKİ Tuzla mağdurları ve İBB Başkan adayı Murat Kurum, zamlar konusunda anlaşamadı. Peki o görüşmede neler konuşuldu? Murat Kurum ne teklif etti? İşte ayrıntılar...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ Tuzla 100 bin sosyal konut projesinde teslimler ne zaman? TOKİ açıkladı!

TOKİ, Tuzla 100 bin sosyal konut projesi konutların teslim tarihi ile ilgili X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte merakla beklenen o sorunun yanıtı... 

TOKİ Tuzla projesinde taksitler 894 TL'den 18 bin TL'ye çıktı!

4 yıl önce aylık 894 TL taksitle konut sahibi olunabileceği açıklanan TOKİ Tuzla projesinde taksit ödemeleri 18 bin TL'ye çıktı.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

354.074 TL'den başlayan fiyata 42 ilde, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı?

Ucuz fiyata arsa almak isteyen vatandaşlar TOKİ arsa ihalesini bekliyor. 354.074 TL'den başlayan fiyata arsa... 42 il, 462 arsa, yüzde 35 peşinat, 48 ay vade fırsatı! TOKİ arsa ihalesi başladı mı ne zaman başlayacak?

TOKİ'den Tuzla'ya 577 konutluk yeni proje geliyor! Büyük gün yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İstanbul Tuzla projesiyle 622 yeni konut geliyor! İstanbullular dikkat!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Tuzla projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. TOKİ Tuzla projesi 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 577 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ İstanbul Tuzla projesi için yeni tarih resmen belli oldu. İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den Bursalılara 166 konutluk yeni proje müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'da 166 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursa TOKİ projesinin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi! Tam tamına 622 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Tuzla 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam tamına 622 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Tuzla 2023 projesi detayları...

TOKİ Tuzla ihalesi Haberi

TOKİ Tuzla ihalesi


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul’un Tuzla ilçesine 232 konut inşa edilecek.  Orhanlı Mahallesi’nde yapılacak konutların ihalesi 9 Haziran tarihinde gerçekleştirildi. Zemin + 5 yüksekliğinde inşa edilecek konutlardan 58’i 2+1 planında, 232’si de 3+1 planında...