15 / 05 / 2024

toki yurt bursa

toki yurt bursa

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde Karacabey'e 300 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yapacağı açıklandı.

TOKİ'nin Bursa’daki dönüşüm projelerinde son durum!

Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın, Sıcaksu’da Büyükşehir Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı eliyle başlattığı dönüşüm projesindeki son durumu kaleme aldı…

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Burdur ve Bursa kuralarında geri sayım başladı! Bu habere hemen bakın

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ'nın kura sonuçlarında sıra Bursa ve Burdur var. “İlk Evim, İlk İş Yerim” içeriği gereği bin 116 konutun yer alacağı Burdur için kura çekimi merakla sonuçlanması bekleniyor. www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı yayınlanacak

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

TOKİ'den Bursa'ya 8 bin 650 yeni konut müjdesi geldi... Sakın kaçırmayın... İşte son dakika detayları...

TOKİ'den Bursa’ya 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Bursa'ya yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! Bursalıların dört gözle beklediği tarih açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa projesi için tarih belli oldu. Peki TOKİ Bursa projesi hangi ilçede inşa edilecek.

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yüzlerce ucuz ve yeni konut geliyor! TOKİ Bursa projesi için tarih belli oldu!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Bursa projesinde 509 yeni konut yer alacak.

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Bursa Kestel'e 251 konutluk yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Kestel'de 251 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik projesinin ihalesini 7 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

toki yurt bursa Haberi

toki yurt bursa

TOKİ tarafından 43 bin 848 yatak kapasiteli 64 yurdun yapılacağı 40 il arasında Karacabey de bulunuyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) işbirliğinde üniversite öğrencilerinin en büyük sorunlarından biri olan barınma problemlerinin köklü çözümü amacıyla yurt projelerinin uygulamaya koyulduğu kaydedildi. 40 ilde inşa edecek 43 bin 848 yatak kapasiteli 64 yurdun 5 yıldızlı otel konforunda, 1-3 kişilik odalarda tuvalet, banyo, çalışma masası ve dolaplar olacak şekilde tasarlandığı belirtildi. 

Ülke genelinde 2013 yılında 3 bin 312 öğrenci kapasiteli 7 yurt ihalesini tamamlayan TOKİ, ihalesi tamamlanan yurtlarla birlikte toplamda 21 bin 998 öğrenci kapasiteli 30 yurdun inşaat çalışmalarını sürdürüyor. 2 yurdun ihale tarihini belirleyen İdare, 5 yurdun da projelerini tamamlayarak ihale aşamasına getirdi. 15...