05 / 05 / 2024

tokiden haber düzeltmesi

tokiden haber düzeltmesi

"Heyelan bölgesinde TOKİ yıkımı" başlıklı haberle ilgili olarak TOKİ bir düzeltme metni gönderdi. TOKİ yolladığı düzeltmede "Haberde iddia edildiği üzere TOKİ'nin Kağıthane'de devam eden bir inşaat projesi bulunmamaktadır." diye ifade etti.

Altını bilen adam İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! Düşüş için ilk sinyali verdi!

Altını bilen adam İslam Memiş, altın fiyatlarındaki düşüşle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İki önemli kritik verinin beklentiğini söyleyen Memiş, altındaki düşüş için ilk sinyali verdi. 

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

Doları olanlara kötü haber! Dünyaca ünlü başekonomist tarih vererek uyardı, 10 lira birden düşecek!

Rekor üstüne rekor kuran dolar kuru için bir son dakika açıklaması geldi. Goldman Sachs’ın eski Başekonomisti Robin Brook tarih vererek dolar kurunun 10 TL birden düşeceğini söyledi.

Telefonunu yurt dışından getirenlere kötü haber geldi! Bu mesajı alanlar yandı! Binlerce kişi mağdur oldu! 

Telefonunu yurt dışından getirip de, harcın 20 bin liraya çıkmadan önce parasını yatıranlara kötü haber geldi. IMEI kaydını BTK'ya yaptırmayanlar için çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan göç eden depremzedelere müjdeli haber! Dönüşlerini hızlandıracak iş imkanları oluşturuyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremlerden dolayı memleketlerinden göç etmek zorunda kalan depremzedelere müjdeli haberi verdi. 

Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre  yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım harcına zam geldi. Yurt dışından telefon getirmeyi düşünenlere kötü haber! Öyle bir zam geldi ki, görenler almaktan vazgeçecek!

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları

17 Haziran Cumartesi günü altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki gram altın bugün ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Yatırımcılara müjdeli haber geldi! 17 Haziran 2023 altın fiyatları.

Memur maaşlarına ara zam yapılacak mı? Memur maaş zammında 2023 şoku! Rakamlar için gözler 1 Mayıs'ta!

Memur maaş zammında müjdeli haber dört gözle bekleniyor. Milyonlarca memur ve memur emeklisi için kritik tarih 1 Mayıs olarak belirtiliyor. Peki memur maaşlarına ara zam yapılacak mı?

Altını olanlara kötü haber! Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı! 30 Mart 2023 altın fiyatları

Altını olanlara resmen kötü haber geldi. Gram altın yeni güne düşüşle başladı. Az önce tek tek açıklanan bu rakamları görenin dünyası yıkıldı. İşte 30 Mart 2023 altın fiyatları...

Deprem felaketinde bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi! Ünlü iş insanı sevenlerini yasa boğdu!

Kahramanmaraş merkez olmak üzere yaklaşık 10 şehrimizi birden etkileyen deprem felaketi ülkemizi derinden sarstı. Deprem nedeniyle 3 bini aşkın vatandaşımız hayatını kaybederken, bir acı haber de bankacılık ve iş dünyasından geldi.

Otomotivde müthiş haber! Dünya devi o otomobili Türkiye’de üretme kararı aldı!

Türkiye otomotiv sanayinde bir ilk daha gerçekleşecek. Japonya’nın otomotiv devi Toyota, Türkiye’nin ilk şarj edilebilir hibrit otomobili yeni Toyota C-HR’in, dünyada ilk kez Toyota Otomobil Sanayi Türkiye tarafından Sakarya’da üretileceğini duyurdu.

Yüzbinler sevince boğulacak! Beklenen haber geldi! EYT düzenlemesi Meclis’te!

EYT’lilerin beklediği haber nihayet geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde imzaya açıldı. EYT düzenlemesinin imzalar tamamlandıktan sonra Meclis Başkanlığı'na sunulacağı bildirildi.

Araştırma görevlilerine müjdeli haber! Kadro düzenlemesi Meclis’te!

Araştırma görevlileriyle ilgili beklenen haber geldi. 50/d'li araştırma görevlilerine kadro düzenlemesi Meclis’e gönderildi. YÖK'ten yapılan açıklamada, 50/d'li araştırma görevlilerinin 33/a kapsamına alınması çalışmalarının tamamlandığı belirtildi.

tokiden haber düzeltmesi Haberi

tokiden haber düzeltmesi

Gazetemizin 16 Şubat 2014 tarihli 6. sayfasında yayımlanan "Heyelan bölgesinde TOKİ yıkımı" başlıklı haberle ilgili olarak TOKİ bir düzeltme metni gönderdi. Haberde sol muhabirlerinin yıkım alanında görüştüğü kişilerin söylediklerine yer verilmiş ve "bölgenin heyelan bölgesi olduğu bilindiği halde TOKİ tarafından inşaat yapıldığının öne sürüldüğü" ifade edilmişti. TOKİ yolladığı düzeltmede "Haberde iddia edildiği üzere Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) Kağıthane'de devam eden bir inşaat projesi bulunmamaktadır. 

Kamuoyunun önyargılı ve gerçek dışı bilgilerle yanlış düşüncelere sevk edilmesinin doğru olmadığını düşünmekteyiz. Spekülatif amaçlı, kurumu yıpratmayı hedefleyen haberlere itibar edilmemesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri yer aldı. 

Riskli alanda gerçekleştirilen inşaat faaliyetlerinin TOKİ'ye değil, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait olduğu öğrenildi. 


Sol...