15 / 05 / 2024

tokinin yaptığı ev sayısı

tokinin yaptığı ev sayısı

TOKİ 11 yılda 623 bin konuta ulaşarak, Bursa nüfusunu barındıracak kadar ev yaptı. Bu konutların yüzde 40’ ı dar ve orta gelirli aileler için planlandı...

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

İzmir Mavişehir’de ‘taşkın’ etkisi: Ev fiyatları dip yaptı!

Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ofisi Emlak Danışmanı Mustafa Elgün yaptığı açıklamada yaşanan yaşanan deniz kabarmasının Mavişehir bölgesindeki satılık ve kiralık ev rakamlarına olumsuz yansıdığını söyledi.

Konut ödemesinde yeni model üreticiyi ev sahibi yaptı!

Önallar İnşaat, finansman modeline 'fındık sonrası' ara ödeme imkanı sağlayarak üreticiyi ev sahibi yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Önal, başlattıkları kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenler hemen baksın! En ucuz prefabrik evler listelendi!

Prefabrik ev yaptırmayı düşünenlerin ilk ilgilendiği konu maliyet olmaktadır. Peki en ucuz prefabrik evler kaç TL’den başlıyor? İşte detaylar!

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Ev Sahiplerine Yeni Yaptırımlar Geliyor! Kiracıların Korunması Hedefleniyor

Kiralardaki yüksek artışlar ve orantısız zam talepleri ev sahiplerine yönelik yeni yaptırımların gündeme gelmesine sebep oldu. Devlet, kiracıların korunmasını amaçlayan önemli düzenlemeler yapmaya hazırlanıyor. İşte, ev sahiplerinin bilmesi gereken detaylar.

Deprem felaketi arsaya talebi katladı: Herkes deprem riski az olan yerlerde ev yaptırmak istiyor! 

Deprem sonrasında konut tercihleri de değişti. Deprem felaketi arsaya talebi katladı: Herkes deprem riski az olan yerlerde ev yaptırmak istiyor! 

Prefabrik ev yaptırmanın tam zamanı! Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik ev son zamanların en çok tercih edilen konut tiplerinden biridir. Prefabrik ev yaptıracak kişiler, bu konutların fiyatlarını araştırmaktadır. İşte anahtar teslim prefabrik ev fiyatlarına dair detaylar!

TOKİ yeni sosyal konut kampanyasını duyurdu: Bu illerde 120 180 ve 240 ay vade seçeneğiyle satılacak

TOKİ dar ve orta gelir grubuna yönelik yeni bir sosyal konut projesinin geleceğinin açıklamasını yaptı. Ev sahibi olmak isteyenlere 120, 180 ve 240 ay vadeyle sunulacak evlerin inşa edileceği iller de belli oldu. İşte kampanyayla ilgili bilgiler...

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Carrefoursa Anneler Günü'ne özel elektrikli küçük ev aletlerinde dev indirim yaptı! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi

Carrefoursa "Anneler Günü" ne özel elektrikli küçük ev aletlerinde indirim yaptı. Peki Carrefoursa'da hangi ürünler indirime girdi? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kiracının ev sahibi değişince eve yaptığı masrafların durumu ne olur? Kiracılar hangi masrafları kiradan düşebilir?

Kiracı sözleşmesi dahilinde bir evde otururken, ev sahibinin onayı ile evde birtakım değişiklikler yapabilir ve bu değişiklikler eve değer kattığı için ev sahibinden yaptığı masrafı talep edebilir. Peki, Kiracının ev sahibi değişince eve yaptığı masrafların durumu ne olur? Kiracılar hangi masrafları

tokinin yaptığı ev sayısı Haberi

tokinin yaptığı ev sayısı


TOKİ 11 yılda 623 bin konuta ulaşarak, Bursa nüfusunu barındıracak kadar ev yaptı. Bu konutların yüzde 40’ı dar ve orta gelirli aileler için planlandı.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 2003-2014 yıllarını kapsayan 11 yılda Bursa’nın nüfusunu barındıracak kadar konut üretti. Hükümet tarafından başlatılan seferberlik kapsamında 623 bin konuta ulaşan TOKİ, bu evlerin yüzde 40’ını dar ve orta gelirli aileler için planladı. Son 11 yılda yerel yönetimlerle de işbirliği yapıldı. 285 bin konutluk kentsel dönüşüm projesi hayata geçirildi. TOKİ, 1984-2003 yılları arasında ise 43 bin konut üretilmişti. 


145 BİNİ YOKSULA YÖNELİK


TOKİ, hükümetin başlattığı planlı kentleşme ve konut üretimi programının baş aktörü oldu. Geçen 11 yılda 81 il, 800 ilçede 2.903 şantiye kuruldu. 623 bin 181 konut üretildi. Her evde dört kişinin yaşadığı...