10 / 05 / 2024

Tokyo süpermarket villaları

Tokyo süpermarket villaları

Japonya'nın başkenti Tokyo'da süpermarketin çatısına 17 adet villa inşa edildi. Gökyüzüne uzanan villaların yapımı için 14 milyon TL harcandı.

Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı! 

Çukurova Gayrimenkul – Msy Yapı iş ortaklığında hayata geçirilen Ballıca Manzara Villaları'nda ön talebe özel sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? 

Bu villalar 28 yıldır kaderine terk edildi! Gizemli villaların sırrı ne?

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 28 yıldır kaderine terk edilen 31 lüks villa kaderine terk edildi. Peki bu villaların sırrı ne? 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

A101’de Apple haftası: iPhone’dan Watch’a, iPad’den AirTag’e! İşte fiyat listesi

Türkiye'nin önde gelen süpermarket zincirlerinden biri olan A101, Apple ürünleri arasında iPhone, Watch Series 8, iPad ve diğer birçok elektronik üründe indirimlere başladı.

Alman süpermarket devi top attı! 5 bin çalışanın kaderi belirsiz

Almanya'da süpermarket devi Real GmbH iflasını açıkladı. 62 şubesi bulunan market zincirinde 5 bin çalışana ne olacağı ise henüz belli değil. İşte tüm detaylar...

O marketten dev indirim! 3 katlı 16'lı tuvalet kağıdı resmen dip yaptı! Yetişen alıyor

Ünlü bir süpermarket zinciri, tuvalet kağıdında önemli bir fiyat indirimi başlattığını açıkladı. Tarım Kredi, tuvalet kağıdı ürünlerinde büyük bir fiyat düşüşüne gitti. İşte bu indirimle ilgili merak edilen tüm bilgiler...

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

ABD'li banka Citibank: Türk süpermarketleri zamları tüketiciye hemen yansıtıyor!

ABD'li bankaları arasında yer alan Citibank'ın 'Türk Süpermarket Şirketleri' isimli analiz raporundaki kritikler dikkat çekti. İşte rapora ilişkin merak edilenler...

Türkiye’nin en itibarlı süpermarket markası o oldu!

Türkiye'nin en itibarlı süpermarket markası seçildi. En fazla mağazaya sahip olan o marka tercih edildi. İşte detaylar!

Ultra Vision kameralı Huawei Nova 10 A101'de! Fiyatını gören inanamadı bile! Yetişen anında alacak!

Huawei'nin en son akıllı telefonu Nova 10, Türkiye'de popüler bir süpermarket zinciri olan A101'de müşterilere sunuluyor. A101, müşterilerine Nova 10'u şok edici bir indirimle sunarak, cihazın cazip fiyatını daha da düşürmektedir. 

64 MP kameralı Samsung Galaxy A53'e Migros'tan havalara uçuran çılgın indirim! Sakın bu fırsatı kaçırmayın!

Türkiye'deki en büyük süpermarket zincirlerinden biri olan Migros, şimdi Samsung'un en sevilen üyelerinden biri olan Samsung Galaxy A53 modeline indirim uyguluyor. Samsung Galaxy A53'e Migros'tan havalara uçuran çılgın indirim! Sakın bu fırsatı kaçırmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

BİM'den Samsung Galaxy S22'ye akılalmaz indirim! Telefonunu yenilemek isteyen koşsun! Stoklar tükenmeden yetişen yaşadı!

Türkiye'nin en popüler süpermarket zincirlerinden biri olan BİM'den güzel haber. BİM, Samsung Galaxy S22'yi piyasaya sürdü. İşte 8 Nisan 2023 itibarıyla BİM Samsung Galaxy S22 fiyat listesi ve özellikleri...

Tokyo süpermarket villaları Haberi

Tokyo süpermarket villaları

Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir süpermarketin çatısına 17 adet villa kuruldu. 


Nüfus yoğunluğu ve kalabalığa karşı üretilen bu çözüm 14 milyon TL'ye mal oldu. 


17 evden oluşan lüks villalar, süpermarketin hemen yanında yer alıyor ve gökyüzüne uzanıyor. 


Evler, Tomihisa Cross kulesiyle aynı sitenin, daha lüks konutlar isteyen müşterileri için inşa edildi.