30 / 04 / 2024

Tolga Ok kimdir

Tolga Ok kimdir

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

Tolga Ok: Yüksek yapılar en güvenli yapılardır!

İMO Şube Başkanı Tolga Ok, ilimizde müteahhitlere getirilen kat sınırlamasını değerlendirdi. Ok, bu konuda öncü kuvvetin kamu olması halinde sorunları çok çabuk aşacaklarını ifade ederek, “Yüksek yapılar en güvenli yapılardır” dedi

Tolga Ok İMO Kocaeli Başkanı oldu!

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Kocaeli Şubesi 10. Olağan Genel Kurulu’nda iki aday başkanlık için yarıştı. Yarışı mevcut başkan Tolga Ok oyların 592'sini alarak kazandı

Tolga Ok kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok 'un biyografisi..

Tolga Ok: 1999'dan sonraki binalar güvenilir!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Balkanı Tolga Ok hasarlı binalar hakkında "Derhal yıkılmalı' diyerek tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. Tolga Ok, deprem sonrası yapılan binaların güvenilir olduğunu söyledi.

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşümde son durum!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok ve yönetimi, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ednan Palayı ziyaret etti. Ziyarette İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ve otopark yönetmeliği konuşuldu.

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Ozan Özdilek kimdir?

Birçok ulusal ve uluslararası kentsel tasarım ve mimarı proje yarışmasına katılıp, üç tanesi birincilik olmak üzere birçok ödül kazanan Mimar Ozan Özdilek kimdir? İşte Mimar Ozan Özdilek..

Nursel Dadaş kimdir?

16 yılı aşkın süredir çok sayıda ulusal ve uluslar arası projelerin tasarımı, proje geliştirme sürecleri, uygulama projeleri hazırlanmasında, şantiye uygulama ve kontrollerinde görev alan Mimar Nursel Dadaş kimdir?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Renda Helin Çizer kimdir?

2012 yılında kendi firmasını kurmuş olup, yurt projelerinde birçok ödüle layık görülen Mimar Renda Helin Çizer kimdir? Renda Helin Çizer, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Renda Helin Çizer..

Hüseyin Doğan kimdir?

Birçok sektörün yanı sıra inşaat sektöründe de hizmet veren Gürmen Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan vefat etti. Peki, Hüseyin Doğan kimdir?

Tolga Ok kimdir Haberi

Tolga Ok kimdir

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Kocali Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, birliktelikte, İnşaat Mühendisliği; sadece mesleği icra edenleri ya da akademik faaliyet yürütenleri değil, sokaktaki vatandaştan, en yüksek bürokrata kadar toplumun her kademesindeki kişi ve kurumları doğrudan etkileyen bir meslek olduğu belirtildi. Görüşmede, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğü de belirtildi.

“YETİŞMİŞ İNSAN GÜCÜ OLMAZSA OLMAZ” 

Önceki dönem İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok’un da katıldığı toplantıda, büyük bir hızla değişen dünyada, mühendislerin çağa ayak uydurması, yeterli kabiliyet ve donanıma sahip olmasının da büyük önem taşıdığı belirtildi. Bu noktada İnşaat Mühendisleri Odası’nın...