02 / 05 / 2024

tolgahan sayışman satılık ev

tolgahan sayışman satılık ev

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman İstanbul Zekeriyaköy'den 4 katlı, havuzlu villa satın aldı. Anne-babasıyla yaşayacağı eve 2 milyon TL verdi. Evi bitene kadar ailesiyle Şişli'de bir otele yerleşti.

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Artan kiralar ve fiyatlar nedeniyle ev hayali kuranların sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konut piyasasındaki durgunluk sürerken konut ilanlarındaki rakamlarda da gerileme başladı. Satış süreleri uzarken, fiyatlar da düşüşe geçti. Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı.

Sahte ev ilanları bir bir siliniyor! 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu! 

İlan sitelerine gelen düzenleme sonrası sahte ilanlar peş peşe siliniyor. Açıklanan rakamlara göre, 3 sitede silinen satılık konut ilanı sayısı 15 bin oldu. İşte ayrıntılar...

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

Çevrim içi gayrimenkul platformu olan Emlakjet, 400 bin sayısına gelmiş olan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında oluşan hareketler doğrultusunda temmuz ayı emlak verilerini yayımlamasının haricinde özel araştırma dosyasında yaş gruplarına göre kiralık ev arama sürelerini ve bütç

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kovid-19'la satılık otel ve fabrika sayıları patladı!

Bir zamanlar, “işçi aranıyor” ilanları ile kapısında afişler asılan fabrikalarda artık “Sahibinden satılık” ilanları görülüyor. 

Kovid-19'da kiralık ve satılık dükkan sayısı arttı!

Kovid-19 salgını önlemleri esnafı olumsuz etkiledi, birçok iş yeri kapanıyor. Camına “kiralık-satılık” yazılı afiş asan dükkân sayısı her geçen gün çoğalırken, emlakçılara göre bir o kadar da 'görünmeyen kiralık' iş yeri bulunuyor.

Tolgahan Sayışman inşaat sektörüne giriyor!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, ticarette boy göstermeye hazırlanıyor. Büyük yatırımlara imza atacak Sayışman, inşaat sektöründe uluslararası marka olacak.

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin Beykoz'daki 8 milyon TL’lik villası!

Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi ile oturmak üzere Beykoz’dan 8 milyon TL’ye havuzlu villa satın almıştı. Çiftin muhteşem evlerinden ilk görüntüler yayınlandı.

Tolgahan Sayışman'dan oğluna 6,5 milyon liralık villa yatırımı! 

Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi oğulları Efehan geçtiğimiz Mayıs ayında dünyaya gelmişti. Çift, oğullarına yatırım olarak Beykoz’dan 6,5 milyon liralık bir villa satın aldı…

Bankadan satılık 18 bin konut!

Ödenemeyen krediler sebebiyle bankaların elindeki gayrimenkul sayısı hızla artıyor. 18 bini aşkın konut bankalardan satılık...

Tolgahan Sayışman Çekmeköy’deki evine spor salonu yaptırdı!

Oyuncu Tolgahan Sayışman, Çekmeköy’deki 4.5 milyon TL'lik lüks villasına eşi Almeda Abazi için 50 bin TL’lik spor salonu yaptırdı.

Tolgahan Sayışman: Felaketi öngörseydim, ev almazdım!

Miami’den iki ev satın alan Tolgahan Sayışman, Irma Kasırgası sonrası yaptığı açıklamada “Felaketi öngörseydim bu yatırım için acele etmezdim” dedi.

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Zincirlikuyu'ya taşındı!

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Los Angeles'ta evlenerek balayı için uzun süre Amerika'da kalmışlardı. Türkiye'ye dönen ünlü çift Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansa taşındı.

tolgahan sayışman satılık ev Haberi

tolgahan sayışman satılık ev

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman İstanbul Zekeriyaköy'den 4 katlı, havuzlu villa satın aldı. Anne-babasıyla yaşayacağı eve 2 milyon TL verdi. Dekorasyonu için kesenin ağzını açtı. Bir mimarla anlaştı. Yaklaşık 100 bin Euro (320 bin TL) harcadı. Evi bitene kadar ailesiyle Şişli'de bir otele yerleşti. 

Ancak mimar villanın teslimatını 1.5 ay geciktirdi. 

SEVGİLİSİ YARDIM EDİYOR 

Evdeki sorunu çözülemediği için otelde yaşamak zorunda kalan Tolgahan Sayışman'ın sinirleri bozuk. Oyuncunun en büyük desteği ise sevgilisi Almeda Abazi. 

Haftanın 6 günü 'Asla Vazgeçmem'in setinde olduğu için eviyle ilgilenemeyen Tolgahan Sayışman'm imdadına sevgilisi yetişiyor. 

Evlenmeyi düşünen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman ayrı evlerde yaşıyor. 


Vatan 





Bu haber Star Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


‘Asla Vazgeçmem’ dizisinde izlediğimiz Tolgahan Sayışman, kazancını gayrimenkule yatırmayı tercih edenlerden. Sayışman İstanbul Zekeriyaköy’den 4 katlı, havuzlu villa...