18 / 05 / 2024

Tomtom Kaptan Mahallesi

Tomtom Kaptan Mahallesi

Krea Sirius Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Tom Tom Garden projesi kapsamında 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor...

Kartepe eski Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez oteline kiracı arıyor!

Kocaeli Kartepe eski Belediye Başkanı ve Kocaelispor eski Başkanı Hüseyin Üzülmez Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki oteline kiracı arıyor.

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Tomtom Gardens'ta metrekare fiyatı 15 bin TL'den başlıyor!

Krea Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nun karakteristik mahallelerinden biri olan Tomtom Mahallesi'nde hayata geçirilen Tomtom Gardens'ın üçüncü fazının inşaatı devam ediyor. 

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 10 yıllığına kiraya verildi!

İzmit Belediyesi'nin hüküm ve tasarrufunda bulunan, Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki 250 metrekare yapı, iş yeri olarak kullanılmak üzere 10  yıl süre ile kiraya verildi.

Güvenlik önlemi almayan firmalara hafriyat cezası!

İzmit Belediyesi Encümeninde Yahya Kaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak’ta inşaat çalışmasında bulunan hafriyat alanında çalışmalarda bulunan bir firmaya güvenlik eksikliğinden dolayı 3 bin 757 TL para cezası kesildi.

Beyoğlu Tomtom, Galataport ile uçacak!

Beyoğlu'nun en gözde mahalleleri arasında yer alan Tomtom Mahallesi, Galataport projesiyle şahlanacak.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

İzmit Belediyesi'nden kiralık ATM!

İzmit Belediyesi Halkevi yanındaki benzinlikte 2 adet, Yahya Kaptan Mahallesi Arastapark’ta 4 adet, Yenişehir Mahallesi’ndeki Opet karşısında da 2 adet ATM'yi kiraya verecek.

Kocaeli Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık toplu konut arazisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi sınırları içinde bulunan çok değerli bir toplu konut arazisini ihaleyle satışa çıkarttı.

Kocaeli Yahya Kaptan yapılan çalışmalarla nefes alacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Bestekar Amir Ateş Caddesi’nde çalışmaları sürdürüyor. D-100’ e bağlantı sağlayan caddede yapılan çalışmalar ile Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki trafik daha fazla nefes alacak.

Kocaeli Akçaray Tramvay Projesi'nde son durum ne?

Kocaeli Tramvay hattında alt ve üst yapı çalışmaları, ray imalatları Yahya Kaptan Mahallesi, Şehit Rafet Karacan Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Necip Fazıl Caddesi gibi birçok noktada aynı anda yürütülüyor.

Sekapark-Otogar Arası Tramvay Hattı projesi protesto edildi!

AKP'li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan ve Yahya Kaptan Mahallesi'nden de geçmesi planlanan Sekapark-Otogar Arası Tramvay Hattı projesi için bölge sakinleri bir eylem yaptı.

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İD İstanbul Tasarım Mimarlık ve Müteahhitlik Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Taşlı ve İdil Özbek ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Beyoğlu, Tomtom Mahallesi, Tomtom Kaptan Sokak'ta kuruldu.

Tomtom Kaptan Mahallesi Haberi

Tomtom Kaptan Mahallesi

Krea Sirius Gayrimenkul tarafından Beyoğlu'nda hayata geçirilen Tomtom Gardens projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor. Stüdyo, penthouse ve bahçeli ünite seçeneklerinden meydana gelen Beyoğlu Tomtom Gardens projesi, tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor.



Beş adet tarihi binadan meydana gelen Tomtom Gardens Evleri projesi, konsolosluklarla çevrili ferah bir bölgede bulunuyor. 400 metrekarelik bir bahçe etrafında inşa edilen Garden Tomtom Evleri Kaptan Mahallesi'nde yer alıyor.


Teslimlerinin 24 ayda yapılmasının beklendiği Tom Tom Gardens projesi, Boğazkesen Caddesi üzerinde, Galatasaray Lisesi'ne çıkan yokuşun başında, İtalyan Konsolosluğu'nun olduğu sokakta ve İtalyan Lisesi'nin hemen yanında bulunuyor.


0 212 353 11 11

www.krea.com.tr


Yağmur Başak...