19 / 05 / 2024

Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat

Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat

Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Mekik tarafından 90 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Ağustos 2013 tarihinde Kağıthane, Ayazma Caddesi, Demet İşmerkezi'nde kuruldu

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Eski doğalgaz sayaçları 2025 sonuna kadar değiştirilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 döneminde piyasaya arz edilmiş doğal gaz sayaçlarının 2025 yılının sonuna kadar sökülerek, yerine geçerli muayenesi olan sayaç takılacak.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Siber saldırıların yeni kod adı: Sponsor! Medya, sağlık, teknoloji ve otomotiv şirketleri tehdit altında!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla siber saldırılar da her geçen gün artıyor. Şimdi de ‘sponsor’ adı verilen yeni bir saldırı çeşidi türedi. Hem bireylerin hem kurumların siber saldırılara karşı dikkatli olması konusunda uzmanlar uyarıyor.

Yatırımcılar müjde! Papara’da 7/24 altın alım satım dönemi başladı!

Finansal teknoloji şirketi Papara, kullanıcılarına 7/24 altın alım satımı olanağı sunan özelliğini hayata geçirdi. Kıymetli Maden Hesabı ismş verilen yeni ürünle yakın gelecekte platin ve gümüş alım satımının da yapılabileceği kaydedildi.

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!

MediaMarkt, şimdi Apple Watch'ları kredi kartına peşin fiyatına dört taksitle satın alabileceğiniz bir kampanya sunuyor. Bu fırsat, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici. İşte daha fazla ayrıntı...

Adını duymayan yoktu: Japon teknoloji devi 15 milyar dolara satılıyor

Japonya’nın önemli teknoloji şirketi satılıyor. Bir zamanların görkemli teknoloji şirketlerinden Toshiba, 15 milyar dolara satılıyor. İşte ayrıntılar…

Migros indirimde son noktayı koydu! İPhone'ları bu fiyata başka yerde bulamazsınız

Teknoloji devi Apple'ın dünyaca ünlü telefonu İPhone'lar şaşırtan fiyatlarla Migrosta satışa sunuldu. İPhone fiyatlarında büyük ucuzluğa giden Migros  bu ücretlendirme ile yoğunluk yaşayacağa benziyor.

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fares Global Network Teknoloji İnşaat Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fares Alfares tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

iPhone 15 Pro için Ses Tuşları Yeniden Tasarlanıyor: Tek Uzun Düğme Olacak! 4 Mart 2023 Fiyat Listesi...

Bir teknoloji analisti, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda iPhone 15 Pro modelinin ses tuşları için tasarım değişikliği olduğunu açıkladı!

Dev şirketlerin karları düşünce CEO maaşları kırpıldı! Hangi CEO’nun maaşı ne kadar oldu? Kimlerin maaşı kesildi?

Milyar dolarlık gelire sahip olan finans ve teknoloji şirketleri, aldıkları tasarruf önlemleri kapsamında bir yandan işten çıkarmalara başlarken, CEO maaşlarında kesintiye gidiyor.

Teknoloji devi Xiaomi’de istifa depremi!  Küresel Başkan Yardımcısı ayrıldığını duyurdu!

Teknolojik cihazlarda ve özellikle cep telefonunda piyasaya sunduğu uygun fiyatlı ürünlerle tanınan teknoloji devi Xiaomi’nin Küresel Başkan Yardımcısı Jain, görevinden ayrıldığını açıkladı. Peki bu istifanın arkasında ne var? Söylentiler çeşitli… İşte ayrıntılar…

Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat Haberi

Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat

Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi, Uğur Mekik tarafından 90 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu. Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi, Uğur Mekik olarak belirlendi. 


Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,teknolojik gelişmelere uygun konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tonguçlar Mekik Teknoloji İnşaat Anonim Şirketi adres: Kağıthane, Ayazma Caddesi, Demet İşmerkezi, No:55...