05 / 07 / 2024

toplama taşlardan ev

toplama taşlardan ev

Kayserili inşaat ustası toplama taş ile ev yaptı. Tomarza ilçesine bağlı Bel köyünde oturan 60 yaşındaki Bekir Yıldız'ın farklı ebat ve renkte topladığı taşları kullanarak yaptığı ev, otantik görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü!

Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan olaylara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Esenyurt'ta bir ev sahibi kiracının evden çıkmasını istedi, ortalık savaş alanına döndü. İşte ayrıntılar...

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Evi olup kiraya vermeyen ev sahiplerine kötü haber! Maliyeciler peşinizde...

Yüksek kira beklentisi ile evini kiraya vermek istemeyip evini boşta bekleten ev sahiplerine kötü haber geldi. Maliyeciler peşinizde...

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Sıcak gelişme… İşte tüm bankaların yeni kredi faiz oranları

Bankalardan iddialı bir faiz hamlesi geldi. Şubat ayında gelen bu flaş hamle; taşıt, ev ve ihtiyaç kredilerinde görüldü. Bankaların faiz oranları şöyle…

Fırsatçılardan ev ilanlarına yeni yıl zammı!

Orta gelirli vatandaşlar için hayata geçirilen Yeni Evim konut kampanyasının duyurulmasından sonra bazı ilanlarda fiyatlar bir anda artırıldı. 

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

English Home kozmetik ürünlerinde yüzde 70’e varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek kozmetik grubunda sepette yüzde 50 artı 20 indirim fırsatı sizleri bekliyor. İşte o ürünler..

Kiracıyı evden çıkaran ev sahibi bakın ne yapıyor Kiralar fırlarken şimdi de bu çıktı

Artan kira fiyatları ev sahipleriyle kiracıları mahkeme salonlarına taşırken, ev sahipleri yeni bir kazanca yönelmeye başladı. Ev sahipleri daha fazla gelir elde etmek için kiracılarını çıkarırken Airbnb ve benzeri kısa süreli ev kiralama seçeneklerine yöneliyorlar.

Şaşırtan gerçek! Bağcılar’da ev satıp Miami’den ev almak mümkün!

İstanbul'daki konut fiyatları Miami'deki ev fiyatlarını solladı. Bağcılardan ev satıp Miami'den ev alabirsiniz. İşte detaylar...

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

toplama taşlardan ev Haberi

toplama taşlardan ev

Kayserili inşaat ustası Bekir Yıldız'ın, farklı ebat ve renkte topladığı taşları kullanarak yaptığı otantik evin duvarlarında, Kudüs, Lut Gölü ve Mescid-i Aksa çevresinden getirdiği taşlar da bulunuyor.


Tomarza ilçesine bağlı Bel köyünde oturan 60 yaşındaki Bekir Yıldız, AA muhabirine, kardeşleri ile 16 yıl İsrail'de inşaatlarda çalıştığını, son dönemde müteahhitlik yaptığını, 4 yıl önce köyüne döndüğünü söyledi.


Gurbetteyken farklı mekanlardan temin edeceği taşları kullanarak ev yapma hayali kurduğunu, bu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Yıldız, şunları anlattı.


"Evimde farklı coğrafyalardan, memleketlerden izler olsun istiyordum. Bu hayalimi anlattığım bir arkadaşım, Kudüs'te çalışırken büyük bir taşa adımı yazmıştı. El Halil kentinde, üzerinde 'Allah' yazan taş bulmuştum. Mescid-i Aksa'nın güneyindeki tepeden ve Lut Gölü'nden de taş toplamıştım. Bu taşları ara ara uçakla Türkiye'ye getirdim. Bir keresinde 50...