06 / 05 / 2024

toplantı salonları istanbul

toplantı salonları istanbul

Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor. Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları, toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor.

İstanbul'da kentsel dönüşüm toplantısı: Mega kentte kaybedecek 1 dakika yok!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da gerçekleştirilen kentsel dönüşüm toplantısında önemli açıklamalarda bulundu ve mega kentte kaybedecek 1 dakikanın bile olmadığını belirtti. İşte Özhaseki'nin o açıklaması...

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Son dakika! Borsa İstanbul’da kritik toplantı!

Borsa İstanbul’da son dönemlerde yaşananların üzerine SPK, borsa yöneticileri ve TSPB temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştiriliyor.

Ofiste Her Şey Paylaşımlı çalışma hayatına yeni soluk kazandırıyor! 

Levent’te 2000 metrekare üzerinde hizmet veren Ofiste Her Şey, paylaşımlı ofis alanları, farklı boyutta sergileme alanları, sosyalleşme alanları ve toplantı salonları ile her kullanıcının ihtiyacına karşılık veriyor. 

İstanbul Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı 7 Şubat'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşımdaki sorunlarını çözmek için  “Öncü ve Yenilikçi Raylı Sistemler Toplantısı” gerçekleştirecek. Toplantıda raylı sistemdeki mevcut durum tartışılacak. 

Eskişehir Çifteler hizmet kompleksi tamamlanıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet kompleksi inşaatında sona gelindi. Yakın zamanda hizmete açılacak komplekste; otogar, itfaiye, ESMEK, eğitim ve toplantı salonları yer alacak.

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul toplantısına İBB de davet edildi!

Çılgın proje Kanal İstanbul'un Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna son haline vermek için 28 Kasım tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısı gerçekleştirilecek. Yapılacak toplantıya İBB de davet edildi.

İstanbul’un kuzeyi için kritik toplantı!

İstanbul'un en yeşil ilçelerinden biri olan Beykoz'da yer alan 286 milyon metrekarelik alan için bugün Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu toplanacak. Gerçekleştirilecek toplantıda, ekolojik temelli bilimsel araştırma raporu ışığında SİT alanı bölgeler yeniden ele alınacak

Kanal İstanbul İnceleme Toplantısı 28 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kanal İstanbul için İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı 28 Kasım'da gerçekleşecek.

İş Portföy'ün Quasar İstanbul basın toplantısı 15 Ekim'de!

İş Portföy güvencesi ile İstanbul kadar görkemli ve ışıltılı bir yaşam sunan Quasar İstanbul'un basın toplantısı 15 Ekim'de yapılacak...

MHP'den İstanbul depremi konulu basın toplantısı!

Milliyetçi Hareket Partisi, İstanbul’da yaşanan 5.8’lik depremden sonra dün Pendik’te olası İstanbul depremini konu alan bir basın toplantısı düzenledi.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

toplantı salonları istanbul Haberi

toplantı salonları istanbul

İş dünyasının yükselen değeri  Maslak’ta inşa edilen Spine Tower, iş ve özel toplantılar için yeni bir mekan sunuyor


Spine Yönetim A.Ş. tarafından yönetilen Spine Tower’ın Toplantı Odaları,  toplantı yapmak için mekan arayan iş dünyasına yeni bir alternatif oluşturuyor. Spine Tower’ın toplam 7 toplantı odası aynı anda 139 kişiye hizmet verebiliyor.  Kiralamaları Spine Ticari Alanlar Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılan toplantı odaları 20 kişiden 55 kişiye kadar çeşitli boyutlarda toplantılara ev sahipliği yapıyor. Digital Signage Sistemi, Projeksiyon Cihazı, Otomasyon Sistemi  gibi her türlü teknik ekipmanı ile tüm talepleri karşılayabiliyor.  Ayrıca Vale ve  Catering hizmeti de veriliyor.


Spine Tower, çevre yolu ve FSM köprüsü girişine 3 km uzaklıkta, metro istasyonlarına komşu, en popüler alışveriş merkezine ve en donanımlı hastaneye yürüyüş mesafesinde, ulaşım kolaylığı...