28 / 04 / 2024

Toplu ulaşım zamları

Toplu ulaşım zamları

İstanbul Özel Halk Otobüsü Sahipleri ve İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yüksel 'İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT Genel Müdürlüğü'nce 1.95 lira olarak uygulanan bir yolcu bedelinin en az yüzde 20 artışla 2.35 lira olması gerekmektedir' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İBB'den İstanbullulara ücretsiz ulaşım müjdesi! Toplu taşıma kullananlar dikkat! Kullanılan bakiye geri yüklenecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yeni kampanya ile indirimli ulaşım uygulamasından faydalanacak kesimlere bir yenisini ekledi. İstanbulkart kullananlar için geçerli olacak yeni kampanyanın detayları belli oldu. İşte ayrıntılar...

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

65 yaş üstüne şok karar: O illerde ücretsiz ulaşım yapamayacak! Karar Türkiye genelinde uygulanacak mı?

65 yaş üstü toplu taşıma konusu gündemde büyük yankı uyandırdı. Bu kapsamda binlerce kişi 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretli mi olduğunu sorguluyor. Peki, hangi illerde 65 yaş üstüne toplu ulaşım ücretli oldu? İşte detaylar...

Ulaşıma bir zam daha: Toplu taşıma yüzde 63, taksi ücretlerine yüzde 65 zam

Akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından toplu taşımaya zam haberleri de peş peşe geliyor. Bir ilde daha toplu ulaşım zamlandı. İşte detaylar...

Son dakika! Toplu taşımaya zam geldi: Metro ve otobüs ücretleri arttı

Artan akaryakıt fiyatları sonrası toplu taşıma ücretlerine peş peşe zamlar yapılmaya başladı. İzmir'in ardından o şehirde de toplu ulaşım zamlandı. İşte yeni tarife...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

O şehirde yaşayanlar dikkat! Toplu taşıma ücretleri zamlandı!

Türkiye’de zincir marketler başta olmak üzere hemen her sektörde fiyat sabitleme ve indirim kampanyaları başlatılırken, belediyelerin hizmetlerine ise art arda zamlar geliyor. Son olarak Ankara’da toplu ulaşım ücretlerine yapılan zamların ardından bir şehirde daha toplu taşımaya zam geldi.

Şehirlerarası otobüs bilet fiyatları zamlandı mı? İşte o sorunun cevabı!

Son dönemde toplu ulaşım ve taksi ücretlerine peş peşe yapılan zamların ardından akıllara, “Şehirlerarası otobüs biletleri de zamlandı mı yoksa zamlanacak mı?” sorusu geldi. İşte bu soruya en net cevabı, işin başındaki isim verdi ve bakın ne dedi?..

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Toplu ulaşım zamları Haberi

Toplu ulaşım zamları

İstanbul Özel Halk Otobüsü Sahipleri ve İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, 1.95 lira olarak uygulanan bir yolcu bedelinin en az yüzde 20 artışla 2.35 lira olmasını, aktarma ve aylık mavi akbil ücretlerinde de en az yüzde 15 artış yapılmasını istedi. 


Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul'da yaklaşık 21 ay önce düzenlenen toplu taşıma ücret tarifesinin, yolcu taşıma maliyetlerindeki artışa rağmen geçerliliğini koruduğunu belirtti. 


Özel halk otobüsü işleticisi esnaf açısından yolcu gelirlerinin işletme maliyetlerinin gerisinde kalmasının önemli sorunlar yarattığını kaydeden Yüksel, özel halk otobüslerinin engellilerin erişimine uygun araçlarla değiştirilmesi zorunluluğu, sosyal politikalar nedeniyle indirimli ve ücretsiz yolculuk oranlarının anormal artışının işletme dengelerini bozduğunu aktardı.


İsmail Yüksel, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT Genel Müdürlüğü'nce 1.95 lira olarak uygulanan bir yolcu bedelinin en az yüzde...