12 / 05 / 2024

torbalı belediyesi eğitime arsa

torbalı belediyesi eğitime arsa

Torbalı'daki eğitim kurumlarının yetersizliği belediyeyi harekete geçirdi. Torbalı Belediyesi, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na yedi ayrı mahallede, toplamda 50 dönümlük arsa tahsis etti.

2023-2024 Akademik yılında hangi üniversiteler online eğitime geçiyor? İşte detaylar

2023-2024 akademik yılına sayılı günler kala, öğrenciler birçok sürprizle karşı karşıya. Online eğitime geçiş yapan üniversiteler, yüz yüze eğitim bekleyen öğrencileri hayal kırıklığına uğratıyor. Bu nedenle bazı okullara öğrencilerin gitmesine gerek kalmayacak. İşte o okullar...

Uzaktan eğitime geçen üniversiteliler dikkat! Evinizden para kazanacaksınız!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından okulları kapanarak online eğitime sistemine geçen üniversite öğrencilerinin evinden çıkmadan yapabileceği ek işler neler?

Eğitime bir hafta ara verildi, kamu ihaleleri ertelendi!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle eğitime bir hafta ara verilirken, depremlerden etkilenen illerde 7-17 Şubat tarihlerinde yapılacak ihalelerin, ihale tarihinden itibaren 2 hafta sonra aynı saatte yapılmak üzere ertelendiği duyuruldu.

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

İstanbul'da yıkım kararı verilen okulda eğitime devam edilmesi meclis gündeminde!

İstanbul'da bir okul hakkında yıkım kararı verilmesine rağmen eğitime devam edildiği iddiası ve hakkında yıkım kararı verilen okul sayısı meclis gündemine taşındı. Saadet Partili'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

Avcılar'da depremde hasar gören okulda eğitime 1 ay ara verildi!

İstanbul Valiliği, depremde zarar gören Avcılar'daki Abdülkadir Uztürk Ortaokulu'nda eğitime 1 ay süre ile ara verildiğini açıkladı.

3. havalimanının güvenlik ekibi eğitime başladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. havalimanında sona gelindi. Açılış için gün sayan havalimanında çalışacak güvenlik görevlileri eğitime başladı.

torbalı belediyesi eğitime arsa Haberi

torbalı belediyesi eğitime arsa

Torbalı'daki eğitim kurumlarının yetersizliği belediyeyi harekete geçirdi. Torbalı Belediyesi, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na yedi ayrı mahallede, toplamda 50 dönümlük arsa tahsis etti.


Torbalı'daki eğitim kurumlarının yetersizliği üzerine harekete geçen belediye, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na toplamda 50 dönümlük arsa tahsis etti. İlçenin yedi ayrı mahallesinde bulunan arsaları bedelsiz devrettiklerini açıklayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçedeki okullarda kullanılmak üzere boya ile inşaat ve onarım malzemesi dağıttıklarını da söyledi. Malzemelerin teslimi sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Görmez, "İlçemizde yaşam kalitesini artırmak adına yaptığımız her yatırımda eğitim en büyük önceliğimiz oluyor. İkisini bir arada sürdürmek ve koordineli olmak zorundayız. Bölgenin en hızlı büyüyen ilçesiyiz. Okul; yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir...