05 / 07 / 2024

torbalı üniversite son durum

torbalı üniversite son durum

Torbalı'nın en önemli eksiğinin bir devlet üniversitesi olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 40 bini bulan öğrenci potansiyeli olan ilçeye üniversite kazandırmak için çalıştıklarını söyledi

Üniversite öğrencilerine 4 bin TL verilecek! Son başvuru tarihi 8 Ekim! Kaçırmayın!

Üniversite öğrencilerine 4 bin Türk Lirası destek verileceği belirtildi. Söz konusu destekler ile ilgili son başvuru tarihi 8 Ekim olarak belirlendi.

Üniversite öğrencilerine son dakika müjdesi! Bunu yapanın hesabına anında 600 TL yatıyor: Gençler o bankaya akın etti! 

Akbank, milyonlarca üniversite öğrencisinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını açıkladı. Banka, bu şartı yerine getiren üniversite öğrencilerine anında 600 TL verecek. İşte detaylar...

Üniversite adaylarının gözleri okul ücretlerine çevrildi: İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri

Son dönemde üniversite adaylarının gözleri, tercih döneminde okul ücretlerine çevriliyor. Peki hangi vakıf üniversitesinin ücreti ne kadar, kaç TL? İşte vakıf üniversitelerinin 2023-2024 eğitim yılı ücretleri...

Depremden etkilenen üniversite öğrencileri dikkat! YÖK son dakika vererek açıkladı!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), GSM operatörleriyle yaptığı görüşmeler sonucunda deprem bölgesindeki üniversite öğrencileri ve öğretim elemanları için aylık 6 GB ücretsiz internet imkanı sağlama kararı aldı.

Üniversite öğrencilerine 1.000 TL bayram ikramiyesi mi verilecek? Öğrenciye bayram ikramiyesi var mı?

Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesinin verilip verilmeyeceği merak ediliyor. Bu kapsamda milyonlarca öğrenci bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki Üniversite öğrencilerine bayram ikramiyesi var mı? Öğrencilere bayram ikramiyesi verilecek mi?

Öğrenciler, ay ortasında parasız kalma derdine son! Ziraat Bankası harçlık avans veriyor!

Ziraat Bankası, pek çok üniversite öğrencisinin yaşadığı bütçe problemine çözüm getirmek için faydalı bir uygulama başlattı. Ay ortasında parasız kalma derdine son verecek uygulama, burslu okuyan öğrencileri çok sevindirecek.

Son fırsatınız olabilir! Pişman olmamak için hemen bakın! E-Devlet’ten öğrenmek mümkün…

SON DAKİKA… Üniversite eğitimi boyunca öğrenim kredisi alan ancak mezuniyetten sonra da bu borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara borç yapılandırma fırsatı sunuldu.

Üniversite'ye personel alımları başladı! İşte kamuya lise, önlisans, lisans mezunları için aranan şartlar

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden paylaşılan ilanda üniversite bünyesinde istihdam edilmek üzere 11 sözleşmeli personel alacağı bildirildi. İlanda son başvuru tarihinin 20 Nisan 2022 olduğu belirtildi. İşte işe alımda aranan şartlar...

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

İzmir TOKİ son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da inşa ettiği 286 adet konut için son başvuru tarihi bugün sona eriyor.

Torbalı'da arsa fiyatları arttı!

Son dönemlerde İzmir Torbalı’da üst üste yapılan yatırımlar, başta arsa olmak üzere gayrimenkul fiyatlarının yükselmesine neden oldu.

İnşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi!

İzmir'de son dönemde inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlenme ile inşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi. 

Torbalı Belediyesi istimlak ve tahsiste rekor kırdı!

Torbalı Belediyesi son üç yılda 914 bin 190 metrekare alan kazandırdı. Torbalı Belediyesi istimlak ve tahsiste rekor kırdı.

torbalı üniversite son durum Haberi

torbalı üniversite son durum


Sanayi, tarım ve ihracat kenti olan Torbalı son yıllarda büyüme ve nüfus artışı ile dikkat çekiyor. Bünyesinde barındırdığı markalarla İzmir'in en önemli ticaret merkezlerinden biri olarak gösterilen ilçe, kurulacak devlet üniversitesiyle bilim ve eğitimde de iddiasını sürdürmek istiyor. 


Bütün Menderes Havzası'nı hinterlandına katacak olan bir devlet üniversitesinin bölgeyi sosyal, kültürel ve bilimsel açıdan canlandıracağını belirten Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "İlçemiz buna hazır" dedi. Torbalı vergi ödemeleri ve elektrik tüketimi gibi konularda da Türkiye'nin lider ilçesi konumunda. Torbalı Belediye Başkanı Görmez'in "En büyük iki hayalimden birisi" dediği devlet üniversitesi projesine ilçe yöneticileri de destek verirken, vatandaşlar kurulacak bir devlet üniversitesi ile birlikte Torbalılı gençlerin ilçe dışına göç etmesinin önüne geçileceğini düşünüyor. 


'En büyük iki hayalimden biri' 


Torbalı için iki hayali olduğunu...