06 / 05 / 2024

torbalıda korsan emlakçı sorunu

torbalıda korsan emlakçı sorunu

Yaman Emlak sahibi Mehmet Yaman Torbalı'daki emlak piyasasını yorumladı. Yaman, yapılan ve yapılmakta olan yeni evlere rağmen ilçede emlak piyasasının son günlerde durgun olduğunu söyledi.

Rusya'da ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler! 

Rusya’da bu defa Moskova ve St.Petersburg dışındaki önde gelen kentlerde ticari emlak kiralarının en yüksek olduğu caddeler belirlendi. İşte o caddeler...

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da! Emlak projeleri binlerce ziyaretçi ile buluşacak!

Gayrimenkul sektörü, bölgenin en büyük Uluslararası Emlak Fuarı olan ReExpo’da Rusya Emlak Fuarı ReExpo 21-23 Eylül’de Moskova’da gerçekleştirilecek.

Almanya'da yaklaşık 36 milyon gayrimenkul için emlak vergisi beyannamesi zorunlu oldu! 25 bin avroya kadar cezası var!

Almanya'da yeni emlak vergisi (Grundsteuererklärung) değerlendirmesi çerçevesinde yaklaşık 36 milyon gayrimenkulün senelik vergi oranlarının yeniden tespiti için tüm emlak sahiplerinin 31 Ekim 2022 tarihine kadar beyannamelerini maliyeye yollaması gerekli. İşte ayrıntılar...

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Fransa’da her iki emlakçıdan biri ırk ayrımı yapıyor!

Fransa’da 136 emlak ofisiyle yapılan bir anket gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu ankette emlakçıların yaklaşık olarak yarısının ev sahiplerinin ayrımcı taleplerini kabul ettiği belirtildi.

İstanbul'da Milli Emlak 16 lojman satıyor! 

İstanbul'da Milli Emlak 16 lojmanı satıyor. Peki satışa çıkarılan lojmanların fiyatları ne kadar? Satışa sunulan lojmanlar için ne kadar ödemek gerekiyor? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Rusya'da ticari emlak yatırımına talep azalıyor!

Rusya’da ticari emlak yatırımları son beş yılın en düşük seviyesine düştü. Buna göre, 2021’in ilk çeyreğinde arazi ve ticari emlak satışlarının toplam hacmi, önceki yıla göre 1 milyar ruble azaldı.

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

İstanbul'da ‘Milli Emlak’ arazisini sahte belgelerle 30 milyon TL'ye sattılar!

İstanbul’da bir iş insanı, 30 milyon TL'lik bir arsayı satın almak için anlaşma yaptı. Arsayı almak için yaklaşık 15 milyon TL ödeyene, aynı tutardaki arsasını satan iş insanına gösterilen arazinin Milli Emlak’a ait olduğu belirlendi.

torbalıda korsan emlakçı sorunu Haberi

torbalıda korsan emlakçı sorunu

Torbalıdaki emlak piyasası üç- dört aydır durgun. Torbalı'da iki yıldır ev. arsa arayanlara iki çalışanıyla hizmet veren Yaman Emlak'ın sahibi Mehmet Yaman konu hakkında gazetemize açıklamalar yaptı. Yeni modern evlerin yapılmasına rağmen insanların bu evleri almaya güçlerinin olmadığını söyleyen Mehmet Yaman "Yeni evler pahalı insanlar çoğu zaman bu evleri almaya güçleri yetmiyor. Çok fazla ev yapılıyor fakat bu evleri alacak müşteri kitlesi henüz Torbalı'da yok" dedi. 


KÜÇÜK ARAZİLERE TALEP FAZLA

Yeni yapılan evlere talep az olmasına rağmen arazi satışlarında artış var. Merkeze yakın Çapak, Yeniköy. Aslanlar gibi köylerdeki küçük arazilere yoğun talep var. Genellikle orta yaş insan grubu aldıkları bu küçük arazilere kulübe, dağ evi tarzı yapılar yaparak şehir hayatının bunaltıcı ortamından kurtularak tatil yapıyor. Merkeze çok uzak olmayan köyler küçük...