21 / 05 / 2024

Torium AVM kira değeri 2021

Torium AVM kira değeri 2021

Torunlar GYO tarafından Esenyurt'ta inşa edilmiş Torium AVM'nin 44 bin 571 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Torium AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

İş GYO Ege Perla AVM'den 2023'te 19,8 milyon Türk Lirası kira geliri elde etti!

İş GYO, Ege Perla AVM'den elde edilen kira geliri ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte şirketten AVM kira geliri ile ilgili yapılan o açıklama...

Torium AVM'nin değeri 3 milyar TL'ye dayandı!

Torunlar GYO portföyünde yer alan Torium AVM'nin 2023 yıl sonu pazar değeri açıklandı. Torium AVM'nin değeri 3 milyar TL'ye dayandı. İşte detaylar...

Torium AVM'nin 2022 değeri ne kadar? O rakam açıklandı! 

Torunlar GYO tarafından, Torium Alışveriş Merkezi’nin 2022 yılı değeri açıklandı. Peki Torium AVM'nin 2022 değeri ne kadar? İşte o rakam...

Konut üreticilerinin gözü AVM'lerde! AVM'ler yerini lüks konutlara bırakıyor!

İstanbul gibi büyük metropollerde üretim için arsa bulunamayınca konut geliştiriciler rotalarını AVM'lere çevirdi. Beylikdüzü Torium AVM ile İstanbul Anadolu yakasındaki başka bir AVM için görüşmelerin devam ettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

AVM'lerde dövizle kira krizi!

Silk-Cashmere'in Kurucusu Ayşen Zamanpur, AVM'lerdeki kira tartışmasının iki tarafa da faydalı olmayacağına dikkat çekti. 

Torium AVM'nin 2021 piyasa değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Torium AVM'nin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Torium AVM'nin değeri ve kira takdiri belirlendi...

AVM'lerin kira gelirindeki yükseliş GYO yatırımcılarının beklentilerini artırdı!

Kira gelirleri hızla artıyor. Bu durum AVM’lerin gelirlerini de etkiliyor. AVM’lerin kira gelirindeki hızlı yükseliş GYO yatırımcısının beklentisinin de artmasına neden oluyor.

AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması alevlendi!

Yıllık kira yükselişinde 12 aylık TÜFE ortalamasını almak zorunda kalan kurumlarda, yüzde 36 olarak açıklanan senelik enflasyon, itirazlara neden oldu. AVM'ler ve markalar arasındaki kira tartışması yeniden alevlendi.

Kanyon AVM'nin kira değeri belli oldu!

İş GYO tarafından Kanyon AVM'nin kira değerleme raporu yayınlandı. Peki Kanyon AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Ege Perla AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Ege Perla AVM'nin yıllık KDV hariç kira değeri 10 milyon 532 bin 400 TL ve 23 adet bağımsız bölümün yıllık KDV hariç kira değeri 1 milyon 347 bin 240 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Mallmarine AVM'nin kira değeri ne kadar?

İş GYO Mallmarine AVM'nin kira değerleme raporu yayınlandı. Mallmarine AVM'nin aylık kira değeri 98 bin 975 TL, yıllık kira değeri ise 1 milyon 187 bin 700 TL olarak belirlendi. 

AVM'ler ve markalar arasındaki kira krizi bitti mi?

Kovid-19 salgınıyla beraber alınan kapanma kararları AVM'ler ve mağazalar arasında kira krizine neden olmuştu. Peki AVM'ler ve markalar arasında kira krizi bitti mi?

İş GYO Kanyon AVM kira değerleme raporu yayınlandı!

İş GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 303 pafta, 1946 ada, 136 parseldeki yer alan bağımsız bölümlere ilişkin kira değerleme raporu yayınlandı.

Torium AVM kira değeri 2021 Haberi

Torium AVM kira değeri 2021

AVM'lerin piyasa değerlerini açıklamaya Torium AVM ile devam ediyoruz. Daha önce açıkladığımız Pendorya AVM, Kanyon AVM, Akasya AVM, Marmara Park AVM, Akbatı AVM'den sonra sonra sıra Torium AVM'ye geldi. 

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde bulunan Torium AVM ve Rezidans projesi 44 bin 571 metrekare alan üzerinde hayata geçirildi. Proje bünyesinde 83 adet konut, 299 adet dükkan ve 1 adet trafo yer alıyor. İstanbul'un hızla gelişen ilçesi Esenyurt'ta bulunan AVM AVM bloğu ve konut bloğu olarak tasarlandı. Torium bünyesinde ayrıca 2 adet kız öğrenci yurdu da yer alıyor. 

Torium AVM, 135 adet mağaza ve 16 adet ATM ile depolardan oluşuyor. AVM'nin kiralanabilir alanı 88 bin 849 metrekare olarak açıklandı. AVM'nin toplam kiralanabilir alanının yüzde 30'u eğlenceye ayrılmış durumda.

Torium AVM'nin...