25 / 05 / 2024

Torium AVM saldırı

Torium AVM saldırı

Saadetdere Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin arka tarafına uzun namlulu silah taşıyan ve 3 kişi olduğu öğrenilen kimliği belirsiz kişiler, rastgele ateş açtı. Saldırıda alışveriş merkezinin giriş kapısı, camları ve kolonlarına kurşun isabet e

İslam Memiş Taksim saldırısının doları vuracağını açıkladı!

"Altın kahini" İslam Memiş, Taksim'deki terör saldırısının dolara tesir edeceğini açıkladı.

TOGG'un resmi hesabına saldırı girişimi! Olayla ilgili resmi açıklama yapıldı

Türkiye'nin yüzde yüz yerli elektrikli otomobili TOGG'un resmi Twitter hesabına bilgisayar korsanları saldırı düzenledi. Hesap kısa bir süreliğine hackerların eline geçti. TOGG'dan yapılan açıklamada duruma hemen müdahale edildiği açıklandı.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş yeni evine kavuştu!

Gaziantep'te Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'in Antalya’daki tedavisi bitti. Asiye Ateş ve ailesi bir hayırseverin hediye ettiği yeni evlerine taşınacak.

Torium AVM'nin 2021 piyasa değeri belli oldu!

Torunlar GYO tarafından Esenyurt'ta hayata geçirilen Torium AVM'nin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Torium AVM'nin değeri ve kira takdiri belirlendi...

Kripto para saldırıları büyüyecek!

2022 finansal tehdit tahminlerini açıklayan araştırmacılar hedefli kripto para birimi saldırılarının büyüyeceğini belirtti. 

Filistin'de İsrail saldırıları nedeniyle 2 bin konut yıkıldı!

İsrail'in saldırıları nedeniyle 100 binden fazla Filistinlinin yerinden edildiği, Birleşmiş Milletlere göre 1000'den fazla, Filistinli kaynaklara göre ise 2 bine yakın evin yıkıldığı ve binlercesi de hasar gördüğü belirtildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 2 bin konut yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında 2 bin konut yıkıldı.

İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında 1800 konut zarar gördü!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 itibariyle devam eden aralıksız saldırılarında toplamda onlarca bina yıkıma uğradı. Yaşanan son gelişmelere göre, 1.800 konut zarar gördü.

Gazze'de saldırılar sonucu 770 konut yıkıldı!

Gazze'ye saldırı düzenlemeye devam eden İsrail bir hafta içerisinde kentte 770 konutun yıkımına neden oldu. 

Gazze'deki Enes bin Malik apartmanı İsrail saldırısı nedeniyle yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihi itibariyle devam eden saldırılarda Enes bin Malik apartmanı da yerle bir oldu...

AVM sektörünü bu yıl ne bekliyor? 

Esas Gayrimenkul Üst Yöneticisi (CEO), Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu üyesi Cem Eriç, tam kapanma sonrasında AVM sektöründe toparlanma olsa da gelirlerde azalma olacağını dile getirdi. 

İsrail'in saldırılarında Gazze Şeridi'nde onlarca bina yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihinden itibaren devam eden saldırılarında onlarca çok katlı bina, konut, kurumsal tesis, okul, medya merkezi, emniyet ve hizmet merkezi yerle bir oldu...

Torium AVM saldırı Haberi

Torium AVM saldırı


Avcılar'da kimliği belirsiz kişilerce bir alışveriş merkezine uzun namlulu silahla saldırıldı.


Saadetdere Mahallesi'nde bulunan bir alışveriş merkezinin arka tarafına uzun namlulu silah taşıyan ve 3 kişi olduğu öğrenilen kimliği belirsiz kişiler, rastgele ateş açtı. Saldırıda alışveriş merkezinin giriş kapısı, camları ve kolonlarına kurşun isabet etti.


İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yerde çok sayıda boş kovan buldu. Olay yerini güvenlik şeridine alan polis, saldırıyı yapanların yakalanması için çalışma...