02 / 07 / 2024

Torunlar GYO çalışanlarından açıklamalar

Torunlar GYO çalışanlarından açıklamalar

Şişli'de asansörün zemine düşmesi sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği şantiyede 1 aydır çalıştığını anlatan işçilerden Ömer Öztekin, 3 kez kazadan son anda kurtulduğunu söyledi.

Torunlar GYO, Torun Tower'ı Denizbank'a satıyor! 

Gayrimenkul devinden yılın ilk çeyreği için ilk satış haberi geldi. Torunlar GYO, 2014 yılından beri Denizbank genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower'ı satıyor. Torun Tower, Denizbank tarafından milyonlarca dolar bedelle alınacak...

Bilecik Valiliği tarafından yeni mesai saatleri belli oldu: Kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Bilecik Valiliği tarafından alınan yeni karara göre, kamu sektörü çalışanlarının iş saatleri 18 Eylül 2023 itibarıyla güncellenecek. Yapılan duyuru, iş saatlerinin yeniden düzenleneceğini belirtti. Peki kamu çalışanları hangi saatlerde çalışacak?

Torunlar GYO Antalya'da 18.7 milyon TL'ye arsa aldı! 

Torunlar GYO tarafından, Antalya Kepez'de 18.7 milyon TL'ye arsa alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

Tapu çalışanlarından 'maaş farkları giderilsin, tek unvan gelsin' talebi!

Asgari ücret ve memur zammının ardından maaş farklarının giderilmesini isteyen tapu çalışanları sosyal medyada #TapudaTekÜnvan hashtag'i ile gündem oldu. İşte ayrıntılar...

Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

2023 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin açıklamasının ardından maaşlar gündemden düşmüyor. Özel sektörde zamlı maaş depremi! Şirketler maaş belirlerken zorlanıyor! Çalışanların maaşı ne kadar olacak? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve zam bekleyen emeklilere seslendi

Kabine Toplantısı'nın ardından EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve emeklilere seslenen Erdoğan’dan bir de yeni doğal gaz müjdesi verdi.

Özel sektör promosyonunda bomba gelişme! Resmen gündeme geldi! Özel sektör çalışanları maaş promosyonu alacak mı?

Özel sektöre promosyon konusu bir süredir çalışanlar tarafından sık sık merakla araştırılıyor. Asgari ücret komisyonunda özel sektör promosyonu gündeme geldi. Peki özel sektöre promosyon verilecek mi? Özel sektör çalışanları maaş promosyonu alacak mı? İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar satış gerçekleştirdi?

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket 2022'nin ilk dokuz ayında 1.933 milyon Türk Lirası satış hasılatı elde etti. İşte ayrıntılar...

SGK’dan çalışanları ilgilendiren büyük atak! Her şey daha şeffaf olacak! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı 2023 Yıllık Programı kapsamında SGK için yeni bir karar çıktı. Bu karar tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. İşte detaylar!

Bütün çalışanları ilgilendiriyor! Telefonunuza mesaj gelecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK) bütün çalışanları ilgilendiren kritik bir hamle geldi. Özel sektörde çalışanları ilgilendiren bu karara göre; sigortalının prime esas kazancı bir önceki aya göre yüzde 20 azalırsa çalışana mesaj ile bilgi verilecek.

Apple'da deprem! Çalışanlar daha fazla maaş için yine greve gidiyor!

Avustralya'daki yüzlerce Apple çalışanı, çalışanların neredeyse üçte ikisinin maaş ve sosyal yardım anlaşmasını kabul etmemesinin ardından yeniden greve gitmeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Özel sektörde çalışanlar maaş promosyonu alabilecek mi?

Emekli ve kamu çalışanlarının maaş promosyonu almasının ardından gözler özel sektöre çevrildi.

Torunlar GYO çalışanlarından açıklamalar Haberi

Torunlar GYO çalışanlarından açıklamalar

Şişli'de asansörün zemine düşmesi sonucu 10 kişinin hayatını kaybettiği şantiyede 1 aydır çalıştığını anlatan işçilerden Ömer Öztekin, 3 kez kazadan son anda kurtulduğunu söyledi.


Yaklaşık bir aydır kazanın yaşandığı Şişli'deki inşaatta mekanik tesisat işçisi olarak çalıştığını anlatan 28 yaşındaki Ömer Öztekin de son bir ay içinde 3 kazadan kurtulduğunu ve 45 dakika ile hayatta kaldığını anlattı. 


Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Öztekin, "Bir baba, 2 evladını birden kaybetti. Sorumsuzluk, ihmal var. 'Onunla, bununla arkadaşlığı var, ekmeğimden olmayayım' diye işçiler gelemiyor. İşimden olayım, hiç sorun değil. Ama şurada kaybeden Yahudi, İsrailli, Ermeni de olsa sonuçta insan. Kürtü, Çerkezi de olsa insan. Şurada 3 kuruşa mı canımız emanete mi çalışıyoruz belli değil?" diye konuştu. 


Görevli polislere inşaatta ölen kişilerden birinin kendilerinin de yakını olabileceğini...