30 / 04 / 2024

toskona orizzonte fiyat

toskona orizzonte fiyat

Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi, Ankan Yapı'nın eseri olan Park Village "tek katlı yaşam konsepti" ile birleşerek Büyükçekmece'de oluşturulan Toskana kimliğini yeniden yorumluyor.

Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi!

Toscana Orizzonte Villaları 2 milyon 392 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Büyükçekmece Toscana Orizzonte fiyat listesi...

Toskana Orizzonte'de TL fiyat kampanyası!

Toskana Orizzonte'de kısa bir süreliğine satışlar dolar değil, TL üzerinden yapılıyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor...

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 187 villa ve 16 adet mağaza bulunuyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de metrekare fiyatı 650 bin dolar!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri fiyat!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede oda seçenekleri 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte Evleri fiyat listesi kapsamında 650 bin dolardan başlıyor.

Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Arıkan Toskana Orizzonte fiyat listesi 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi!

Ulaşım bilgileri kapsamında TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Konutları fiyat!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede ödemeler banka kredisine uygun şekilde uygulanıyor. Toskana Orizzonte Konutları fiyat listesi kapsamında daireler 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyat listesi!

Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projenin lansmana özel satışları devam ediyor. Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyat listesi kapsamında evler 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyat!

Toplam 187 adet villadan meydana gelen proje Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyat listesi kapsamında 625 bin dolardan başlıyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyat listesi!

Emaar Yapı ve Arıkan Yapı işbirliği ile hayata geçirilen Arıkan Yapı Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece’de yükseliyor. Büyükçekmece Toskana Orizzonte fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları!

Toplam 187 villadan meydana gelen projede villa tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor. Toskana Orizzonte Arıkan Yapı fiyatları 180 metrekarelik villa fiyatı 625 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Emaar fiyat!

İçerisinde Dolce Vita Yaşam bulunan projenin ilk etabı bu yıl Eylül ayında teslim edilecek. Toskana Orizzonte Emaar fiyat listesi kapsamında metrekare birim bazı 2 bin 500 dolardan başlıyor.

toskona orizzonte fiyat Haberi

toskona orizzonte fiyat

Abdulkadir Avcı Türkiye'de ilk kez Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen "tek katlı villa yaşam konsepti", Emaar Türkiye'nin geliştirdiği Toskana Vadisi projesi içinde Toskana Orizzonte ile hayat buluyor.Ana proje geliştirici ve arazi sahibi olarak projede yer alan Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı işbirliğiyle hayata geçirilen toplam yatırım değeri 200 milyon dolar olan Toskana Orizzonte; insan, doğa ve mutluluk kavramları ile yoğrulmuş tasarım anlayışı ile kasabalı ancak modern kimlikli, çağdaş, yapısal ve mekansal yaklaşım ile günümüz villa anlayışına yepyeni bir boyut kazandırıyor. Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, Toskana Vadisi içinde hayata geçirdikleri ve ilk etabmı eylül ayında teslim edecekleri projenin konsepti ile ilgili olarak "İnsan fizyolojisine en uygun yaşam modeli olan yatay planlanmış konut tipleri yapma fikriyle çıktığımız bu...