07 / 05 / 2024

Tosyalı Holding demir

Tosyalı Holding demir

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'nın 1950'lerde tenekeci-sobacı dükkanında başlayan hikayesi, milyonlarca tonluk çelik üretimi ve milyarlarca dolarlık cirolarla sürüyor.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Demirören'in İstiklal Caddesi'ndeki AVM'si, Denizbank'ın oldu! AVM'nin ismi İstiklal AVM olarak değişti! 

Ziraat Bankası’ndan kullandığı 800 milyon dolarlık krediyi geri ödemeyen Demirören Holding'in, İstanbul Beyoğlu'nda yer alan Demirören İstiklal AVM'yi, Denizbank'a devrettiği gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Ziraat Bankası'nın Demirören'den aldığı araziler için yeni iddia!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding'ten aldığı arazilerin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından spor alana çevirlmesine itiraz ettiği iddia edildi.

Tosyalı Holding'in Cezayir tesisi, Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Osman Arolat bugünkü köşesinde Tosyalı Holding'in yeni yatırımlarını kaleme aldı.

Demirören'in Göktürk'teki arazileri için yeni iddia!

Demirören Holding'e bağlı Kemer Country'deki arazileri alan Ziraat Bankası'nın 2020 senesinde İBB ile anlaşma yapmak istediği ortaya çıktı. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki arazilerinin akıbeti belli oldu!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Arazilerle ilgili sürecin detayları belli oldu. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Tosyalı Holding'in İskenderun'daki 2.5 milyar dolarlık tesisinde sona yaklaşıldı!

Tosyalı Holding tarafından İskenderun'da inşa edilen 2,5 milyar dolarlık yassı çelik üretim fabrikasının büyük bölümü tamamlandı.

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Tosyalı Holding demir Haberi

Tosyalı Holding demir

Bundan 60 küsur yıl önce İskenderun’da 9 metrekare bir dükkanda soba satan mütevazı aile şimdi Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarından birine sahip. Dünyanın farklı noktalarında 20’nin üzerinde tesiste, dünyada sayılı firmanın üretebildiği ürünleri üretiyor. Milyonlarca tona varan üretimiyle Türkiye demir çelik sektörünün global oyuncusu Tosyalı Holding’den söz ediyoruz. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı o günleri, “Ben 5 yaşından bu yana iş yerindeydim. O zaman yaşımı büyütüp beni o yaşta okula yollamışlar ki okuma yazması olmayan babama yardım edeyim. Kardeşlerimle dükkanda köşelerde uyur uyanırdık. Sonra zamanla zorluklarla elde ettiğimiz o materyali; tenekeyi, sacı üretebilmenin hayalini kurmaya başladık” diye anlatıyor. Tosyalı Holding’in 64 yıl öncesine dayanan başarı öyküsünü ve yeni hedeflerini Fuat Tosyalı ile konuştuk. 


ARTIK İŞİN NİRVANASINDAYIZ


Tosyalı Holding’in 1950’lere...