10 / 05 / 2024

Trabzon altyapı projeleri

Trabzon altyapı projeleri

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, tamamlandığında Trabzon’u dünyanın ilk 30 şehri arasına sokacak üç dev alt yapı projesi için ihale hazırlıklarını sürdürüyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

TOKİ'den Trabzon Tonya'ya 94 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli, Tonya İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 94 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 9 Ocak 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Maçka 144 konut ihalesi 13 Ocak'ta!

Trabzon Maçka Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Demiryolu projesi çizilmeye başlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının bütçe görüşmelerinde konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Trabzon’un yeni bir havalimanına kavuşmak istediğini söyledi. Cora, Atatürk'ün hayali olan demiryolu projesinin çizildiğinin haberini verdi...

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

TOKİ'den Trabzon'a 278 yeni konut ve ticaret merkezi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli, Araklı İlçesi, Özgen Mahallesi 278 Konut ve 3 Dükkanlı 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 24 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Millet Bahçesi ihalesi bugün!

TOKİ Trabzon İli, Vakfıkebir İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün...

Trabzon altyapı projeleri Haberi

Trabzon altyapı projeleri

Ortahisar ilçesinin altyapı sorununu ortadan kaldıracak Atık Su (kanalizasyon) Projesi, İçme Suyu Projesi ve Yağmur Suyu Projesi’nin yapım ihalelerini 2015 yılının sonu ve 2016 yılının başında gerçekleştirerek kazma vurmaya hazırlanan Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) 5 yıl içerisinde bu üç projeyi tamamlayarak Trabzon’u modern bir alt yapıya kavuşturmayı amaçlıyor.  Ortahisar ilçesinin kanalizasyonu İller Bankası Kredisi ile yapılacak Kalkınma Bakanlığı, Su, Kanalizasyon ve Altyapı Projesi kapsamında yapılacak ve projesi tamamlanma aşamasına gelen Ortahisar İlçesi Atıksu Ana İsale, Terfi, Şebeke Hatları ve Terfi Merkezleri İnşaatı işinin gerçekleştirilebilmesi için 275.000.000 TL ödeneğin İller Bankası A.Ş.’den 15 yıl vadeli kredi kullanarak yapılması kararı Büyükşehir Belediye Meclisi’nce bu ay kabul edildi.  Kanalizasyon projesi 650bin nüfusa hizmet edecek 16.605 hektar alanda yapılacak...