08 / 05 / 2024

trabzon Araklı Kentsel Dönüşüm Projesi

trabzon Araklı Kentsel Dönüşüm Projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı 2. oturumu ile dün gerçekleşti. İlk olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen Araklı Kentsel Dönüşüm Projesinin Büyükşehir Belediyesine devri görüşüldü...

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

İki ildeki 29 adet arsa ile 3 adet iş yeri 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Şanlıurfa Halfeti'de ve Trabzon Araklı'da yer alan 32 adet gayrimenkul satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

TOKİ Trabzon Araklı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Araklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Araklı 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon Pazarkapı'da kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Aralık ayı meclis toplantılarında Pazarkapı'da hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldı. 

TOKİ Trabzon Araklı 3. Etap Konutları Ocak 2022'de teslim edilecek!

2020 senesinde Trabzon Araklı ilçesi Özgen mahallesinde inşaatına başlanan 278 konut ve 1 adet ticaret merkezi projesinin yapımı tamamlandı.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

trabzon Araklı Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

trabzon Araklı Kentsel Dönüşüm Projesi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı 2. oturumu ile dün gerçekleşti. İlk olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelen Araklı Kentsel Dönüşüm Projesinin Büyükşehir Belediyesine devri görüşüldü. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı'nın çarpık yapılaşmasından bahsederek kentsel dönüşüme ihtiyaçları olduğunu belirtti. Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı' da, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'ye destek çıkarak 'Araklı için çok doğru bir tespit, TOKİ ile birlikte uygun projelendirildiği takdirde ilçe güzelleşecektir' dedi. Yapılan meclis oylamasının ardından oy çokluğu ile Araklı Kentsel Dönüşüm Projesinin Büyükşehir Belediyesine devri kabul edildi. Bir başka gündem maddesi ile de Akçaabat Söğütlü'de plan değişikliği yapılarak, konut alanın eğitim alanı olması görüşüldü. Bu gündem maddesi de oy çokluğuyla kabul...