05 / 05 / 2024

Trabzon arazi sorunu

Trabzon arazi sorunu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni gelecek dönemde Türkiye'de hayata geçireceklerini bildirdi.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

3 ildeki 41 adet arsa ve arazi satılıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Trabzon Beşikdüzü, Çankırı Ilgaz ve Konya Çumra'da toplam 41 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları kaç TL? 

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Trabzon Of'ta 40 bin 467 metrekarelik arazi satışa çıkıyor!

Trabzon Of Belediye Başkanlığı, Trabzon Of'ta yer alan 40 bin 467 metrekarelik ham toprak cinsindeki araziyi satıyor. Peki Trabzon Of'ta yer alan arazinin fiyatı ne kadar? 

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Trabzon SGK’dan arazi satışı! Fiyatı belli oldu!

Trabzon ili, Şalpazarı ilçesine bir arazi satışa çıktı. Arazinin bağlı tarla vasfında olduğu ve ihalenin de 16 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

İstanbul'daki arazi sorunu nasıl çözülür?

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı İsa Demir'den İstanbul'daki yanlış planlama yüzünden konut ve sanayi arazi sıkıntısı çektiğini dile getirdi. İşte Demir'in arazi sıkıntısına ilişkin değerlendirmeleri...

Trabzon'da arazi kavgası: 2 yaralı!

Trabzon'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada karı koca iki kişi ağır yaralandı.

Arazi toplulaştırmalarından önce uzlaşma yapılmalı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kangrenleşen toplulaştırma sorunu sebebiyle hak sahipleri mağduriyet yaşıyor. Arazi meseleleri yüzünden meydana gelen anlaşmazlıklar ölümlerle sonuçlanan kan davalarına sebep oluyor.

Trabzon Düzköy'de arazi kavgası: 1 ölü!

Trabzon Düzköy'deki Çalköy Camii Mahallesinde dün akşam saatlerinde Ahmet ve ağabeyi Ali K. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma çıktı. Ali K. hayatını kaybetti.

Antalya'da sanayicilerin arazi sorunu görüşüldü!

Antalya Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Sanayi esnafımızın sıkıntılarını biliyoruz. Tarım arazisi de imara açılamıyor” dedi.

Trabzon'da hobi bahçesi ve park inşa edilecek!

Trabzon'da, Ortahisar Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında, yaklaşık 3 dönüm arazi üzerine "Ekopark" tarzında, yanında meyve ve hobi bahçesinin de yer alacağı yeni bir park inşa edilecek.

Niğde İçmeli'deki arazi sorunu meclis gündeminde!

Niğde ili İçmeli köyünün arazi sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Trabzon arazi sorunu Haberi

Trabzon arazi sorunu

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çin, Malezya, Singapur'un gelişmesinde çok önemli rol oynayan Mega Endüstri Bölgeleri Projesi'ni gelecek dönemde Türkiye'de hayata geçireceklerini bildirdi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Bilişim Vadisi'nin, Kocaeli'de kurulmaya başlandığını belirten Özlü, projenin beş etaptan oluştuğunu, birinci etabın tamamlanmak üzere olduğunu söyledi.

İlk etabın birinci kısmının tamamlandığına işaret eden Özlü, buraya yaklaşık 35 firmanın yerleşerek faaliyete geçtiğini vurguladı.

Özlü, "Bu yazın sonuna doğru birinci etabın tamamını bitireceğiz ve güzel bir açılış yapacağız. Burada yaklaşık 50 bin çalışan olacak, daha çok bilişim teknolojileri, bilgi ve iletişim teknolojileri üzerine çalışacaklar. İkinci, üçüncü, dördüncü etaplara ise yüksek teknolojiye haiz ürünler üreten, tasarlayan, araştıran...