28 / 04 / 2024

Trabzon otel imar

Trabzon otel imar

YAPIMINA iş adamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı, Trabzon Belediyesinin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu.

Cristiano Ronaldo'nun Manchester'daki otel projesi finansman ve imar sorunu nedeniyle askıya alındı!

Cristiano Ronaldo'nun Manchester merkezinde hayata geçireceği lüks CR7 otel projesinin, finansman sorunları ve imar izinleri askıya alındığı belirlendi. 

Çiller ailesinin Kilyos’taki arazisi için yeni plan hazırlandı! 

Çiller ailesinin yönetimde olduğu sırada Marsan Holding’e ait olan Kilyos’ta doğal sit alanında kalan 30 dönümlük araziyi otel imarına açan planlar iptal edilmişti. Bakanlık alan için yeni bir plan hazırladı ve askıya çıkardı. İşte detaylar...

Tuzla'da 168 bin metrekarelik askeri alan için yeni imar planı hazırlandı! Yeni konutlar inşa edilebilecek!

Tuzla’da 168 bin metrekarelik askeri alanı; AVM, konut, otel imarına açan planların yürütmesi mahkemece durdurulunca yeni plan devreye alındı. İşte ayrıntılar...

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Kilyos’ta imar planı değiştirilen arazide 1.8 milyon Euro'luk ipotek!

Çiller Ailesi'nin yönetimindeki şirketin otel imarına açılan Kilyos'taki 30 dönümlük arazisinin, kredi borçlarına karşılık Türkiye Halk Bankası'na ipotek ettirildiği öğrenildi. 

Kilyos'ta sit alanındaki arazinin imar planı değiştirildi!

İstanbul Kilyos'ta, Karadeniz kıyısında 3. derece doğal sit alanında kalan 29 bin 768 metrekarelik arazinin imar planları değiştirildi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından itirazlar için askıya çıkarıldı.Konut alanı olarak belirlenmiş parselde otel yapılabilecek...

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

İmar planları askı sürelerinin 1 Mayıs’a çekilmesine tepki!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, koronavirüs nedeniyle 16 Haziran’a kadar uzatılan imar planları askı sürelerinin 1 Mayıs’a çekilmesine tepki gösterdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin imar planları sil baştan!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste onaylanan imar planları TMMOB ŞPO Trabzon Şubesinin itirazı üzerine iptal edildi. TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Trabzon Ortahisar'daki tarihi binanın imar planı iptal edildi!

Trabzon Ortahisar’da tarihi binanın yanına yapılan restoranın imar planları ve ruhsatı iptal edildi...

Aybars Yıldırım otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti!

CHP’li Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatı sonrasında bir imar yolsuzluğu daha tespit edildi. Bu kez de CHP’li Aybars Yıldırım, otel inşaatı ruhsatıyla apartman inşa etti.

Trabzon otel imar Haberi

Trabzon otel imar

YAPIMINA işadamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı Trabzon Belediyesi’nin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu. O günden bu yana tek bir çivi dahi çakılmayan otel için yeni sahibi ‘6 kat’ şartının kaldırılmasıyla ilgili imar değişikliği talebinde bulundu. Ortahisar Belediye Meclisi, talebi MHP’li üyelerin ‘insan yoğunluğu artacak’ gerekçesiyle karşı çıkmasına rağmen oy çokluğu ile kabul edildi. Karara göre binanın yüksekliği 25 metreyi geçmeyecek ve çatı yapılmayacak. Petrol ofisinin de yer aldığı alanda bulunan binanın kat sayısı 7 ya da 8 olabilecek. Trabzon’un Ortahisar ilçesi 2 Nolu Çömlekçi mahallesinde işadamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında yapımına başlanan 5 yıldızlı otel ve petrol ofisi inşaatı arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu...