15 / 05 / 2024

Trabzon Sürmene soğuksu mahallesi heyelan

Trabzon Sürmene soğuksu mahallesi heyelan

Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi kayıyor. Bölgedeki 15 dekarlık alanda zeminde kayma görüldü.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi

Kilogram fiyatı 17-18 lira olan soğanın fiyatı 6-7 liraya kadar geriledi. Soğan fiyatları dip yaptı! BİM, A101, Şok ve Migros'ta soğan fiyatları ne kadar oldu? 6 Mayıs 2023 soğan fiyat listesi.

Soğan, enflasyon şampiyonu oldu! Kilosu 30 TL'ye kadar çıktı! Adana'da başlayan soğan hasadı fiyatları düşürecek!

Soğan fiyatları cep yakarken sevindirici haber Adana'dan geldi. Soğan hasadına başlayan Adana geçtiğimiz yıl 12 bin 500 dönüm olan ekim alanını bu yıl 23 bin dönüme çıkardı. Hasat sürecinde soğan fiyatlarının düşmesi bekleniyor. 

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Soğan ve patates fiyatları 2 haftaya düşecek! A101, ŞOK, MİGROS, Carrefoursa 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Patates ve soğan fiyatlarındaki artışın altından stokçular çıktı. Don sebebiyle mahsulün gecikmesini fırsat bilen tüccarlar, depodaki ürünü piyasaya sürmeyince soğan kg 8 lirayı, Patates kg ise 10 TL'yi buldu. İşte ayrıntılar...

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Yalova'daki 100 yıllık Ayazma Camisi restore edilecek!

Yalova'nın Altınova ilçesi Ayazma (Soğuksu) köyünde yerleşim alanının yakın bir bölgeye kayması sebebiyle yıllardır kullanılmayan ve çatısı çöken tarihi cami, restore edilecek ve ibadete açılacak.

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Hılıfe İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma Enerji Sistemleri İthalat İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Fadı Bawadkjı ve M. Issam Bawadkjı ortaklığında kuruldu.

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi!

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi ve TOKİ Sürmene 4. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

Trabzon Sürmene soğuksu mahallesi heyelan Haberi

Trabzon Sürmene soğuksu mahallesi heyelan

Yaklaşık 2 yıldır kayma görülen Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Soğuksu Mahallesi'ndeki heyelan tehdidi herkesi korkuttu. 15 dekarlık alanda zeminde kayma görüldü. Bunun üzerine 7 bina boşaltıldı ve riskli olan 6 binanın yıkım çalışmaları başladı. 2 binada ise inşaat durduruldu. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 200'e yakın kişi tahliye edildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede "Fore kazıklı" önlem alınması için çalışma başlatıldı. 


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, mahalledeki heyelanın önüne geçmek için seferber olduklarını ifade etti. 


Başkan çalışmaları inceledi

Başkan Fevzi Gümrükçüoülu bölgede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Proje hakkında bilgi veren Gümrüköçüoğlu, her zaman heyelana maruz kalabilecek topografyaya sahip olduğunu söyledi. Gümrükçüoğlu konuya ilişkin şu sözleri söyledi; "Bu bölgelerimizden biri de Sürmene ilçemiz. Burada önemli bir heyelan...