29 / 04 / 2024

trabzon tam otomatik katlı otopark kamulaştırma

trabzon tam otomatik katlı otopark kamulaştırma

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Citroen Berlingo yenilendi! İşte yeni Berlingo...

Citroen, hafif ticari araç modeli Berlingo’yu en güncel teknoloji ile yenilendiği açıklandı. Koltuk, eğlence sistemi, ön cephe tasarımı ve bagaj hacmindeki yenilikler, 6 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik vites seçeneği ile sunulan Berlingo, 4 silindir 130 HP dizel motor özelliği mevcut.

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

 10 farklı ülkeden 21'e kadar farklı kahve çeşidi seçeneğiyle Siemens TQ703R07 tam otomatik kahve makinesi satışta!

Siemens’ten kahve tiryakilerine devrim gibi müjdeli bir haber geldi. Siemes, 10 farklı ülkeden 21’e kadar farklı kahve çeşidi imkânını barındıran TQ703R07 tam otomatik kahve makinesini görücüye çıkardı.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçeye tam tamına 187 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkacak. Projede 187 adet konut yer alıyor.

Kahve tiryakilerine müjde! N11’de tam otomatik espresso makinesi dip fiyattan satışa çıktı

N11, kahve tiryakilerine özel Philips EP5447/90 Tam Otomatik Espresso Makinesi’ni satışa çıkardı. Pek çok kredi kartına taksit imkânı da sunan N11, espresso makinesine ilişkin her şeyi resmi internet sitesinden paylaştı.

MediaMarkt’ta Philips tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, kahve tiryakilerine özel yeni bir kampanya başlattı. Philips EP2220/10 tam otomatik espresso makinesi internet sitesine özel fiyatla satışa çıkaran MediaMarkt, espresso makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Wi-Fi bağlantısı ve barista moduyla Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi kahve tiryakilerinin imdadına koşuyor!

Filtre kahve, espresso, mocha, latte ve daha pek çok kahve çeşidini istediğiniz her yerde kolay bir şekilde hazırlayabileceğiniz tam otomatik kahve makinesi, Siemens farkıyla satışa sunuldu. Peki, Siemens TI9553X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi’nin fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi! 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi için beklenen tarih geldi... Tam 187 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor...

TOKİ Trabzon projesi için tarih açıklandı! Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Trabzon 2023 projesi için tarih açıklandı. Tek bir ilçeye tam 187 konutluk yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

Siemens TE655203RW 1500 W 1700 ml Çok Amaçlı Kahve Makinesi Inox 20 bin 180 TL! En uygun fiyata nereden alınır?

Siemens Çok Amaçlı Kahve Makinesi çeşitli fonksiyonu sayesinde aynı anda iki içecek hazırlayabiliyor. Aynı zamanda cihazın tam otomatik buharlı temizlik sistemi dikkat çekiyor. 

Fakir Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi'nde cebinize iyi gelecek indirim fırsatı! İşte 7 Mart 2023 fiyat listesi 

Fakir Kaave Uno Pro Tam Otomatik Türk Kahve Makinesi, 1 lt su tankı kapasitesi, dokunmatik kontrol paneli ve aydınlatmalı pişirme yuvası ile kahve severlerin gözdesi oluyor. 

Kahve severler dikkat! Vestel'den Espresso Makinesi alanlara 3 Aylık Kahve hediye! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel kahve severleri sevindirecek bir kampanyayı tüketicisinin beğenisine sundu. Vestel Tam Otomatik Espresso Makinesi alanlara 3 aylık kahve hediye edecek. İşte kampanyanın detayları..

trabzon tam otomatik katlı otopark kamulaştırma Haberi

trabzon tam otomatik katlı otopark kamulaştırma

Trabzon’a verdikleri bir sözü daha yerine getiriyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon şehir merkezinin otopark ihtiyacına en iyi şekilde cevap verebilmek için Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde Tam Otomatik Katlı Otoparkın yapımını gerçekleştiriyoruz. Bu alanı Belediyemiz bütçesinden 25 milyon TL ödeyerek kamulaştırdık. Sonrasında Türkiye örneklerini inceleyerek projemizi hazırladık. İhale sürecinin ardından yapım çalışmalarımıza başladık. Şehir merkezimizin otopark ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacak olan bu dev eseri kısa sürede şehrimize kazandırmış olacağız. Trabzon’umuza hayırlı olsun” diye konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’u bir dünya kenti haline getirmek için her alanda ciddi çalışmalar gerçekleştirmekte olduklarını dile getirirken, “Bu amaçla mesai mefhumu gözetmeden işbaşındayız. Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu...