30 / 04 / 2024

trabzon yomra Emlak Yönetim

trabzon yomra Emlak Yönetim

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yapılan yüzde 40'lık vatandaşları isyan ettirdi.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasına hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 25 Nisan tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Hangi firmalardan teklif geldi? 

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihalesi 25 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının ihale tarihi 25 Nisan olarak açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Trabzon Ortahisar Sanayi arsasının büyüklüğü ne kadar? 

Milli Emlak 8 taksitle KDV'den muaf fındık bahçesi satacak! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Trabzon Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü Trabzon Ortahisar'da yer alan fındık bahçesini 8 taksitle satışa çıkardı

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 2 taksitle 16 dükkan satacak! Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Trabzon Yomra'da yer alan 16 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

Sahte emlak ilanlarına dikkat!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon İnşaatçılar Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası (TİNEMOD) Başkanı Ayhan Taflan internet sitelerindeki sahte emlak ilanları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Yomra Belediyesi'nden 21 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Sancak Mahallesi'nde bulunan 20 Ada 40 Nolu parselinde kayıtlı 4693,74 metrekare yüzölçümlü taşınmaz ile üzerinde faal durumda bulunan akaryakıt istasyonu 21 milyon 81 bin 220 TL bedelle satılıyor.

Yomra'da üniversitenin kullandığı arazi halka açıldı!

Trabzon Yomra Belediye Başkanı Mutafa Bıyık, Yomra’da bir özel eğitim kurumu tarafından kullanılan araziye giriş yaparak, alanı Yomra halkının kullanımına sundu. Bıyık, arazinin Yomra halkının ortak malı olduğunu ifade ederek, “Halkımızın burayı kullanmasını kimse engelleyemez." dedi...

Trabzon'da 44.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Trabzon'da yer alan 3 gayrimenkulü 44 milyon 260 bin 301 TL bedelle satışa çıkardı.

Trabzonlu maganda emlakçı yakalandı!

Trabzon’da polis ekipleri tarafından evinden havaya ateş ettiği tespit edilen emlakçı S.Ç. gözaltına alındı. Şüphelinin ev ve iş yerinde yapılan aramada; çok sayıda tabanca, tüfek ve silahlara ait mermi bulundu.

trabzon yomra Emlak Yönetim Haberi

trabzon yomra Emlak Yönetim

Trabzon’un Yomra ilçesi Kaşüstü mahallesindeki TOKİ konutlarında Emlak Yönetim’in aidatlara yaptığı yüzde 40’lık artış tepkileri de beraberinde getirdi. Çevre ve binaların ortak kullanım alanlarının temiz olmadığını, site güvenliğinin sağlanmadığını, kamera sisteminin olmadığını, çocukların eğlence mekanlarında sorunlar olduğunu ve ısınma problemi yaşadıklarını ileri süren site sakinleri, yüzde 40’lık artışın haklı gerekçesinin olamayacağını savundu. Site sakinleri adına konuşan Cemil Karslı, “Site içerisinde 3 vatandaşımızın otomobilleri kapılarının önünden çalındı. Evlerimizde yeterince ısınamıyoruz. Ama yakıt parasına, aidat ücretlerine zam yapmaktan geri durmuyorlar. Yüzde 40’lara varan zam yapan Emlak Yönetim şirketi, gerekçe olarak da 2 yıldır aidatlara zam yapmadığı yalanını uyduruyor” dedi.


MİLLETLE ALAY EDİYORLAR 

Karslı, “Geçen yıl 3+1’lerde 63 TL olan aidat 70 TL’yi çıkartıldı. Bu yıl ise aidat bu konutlarda 70 liradan 98 liraya...